For en billig penge bygget han millionluksus

Nils Malcolm (44) og datteren Leah Løllke Malcolm (snart 7) nyter bassengluksusen bak huset i Fagerliveien 39.

Nils Malcolm (44) og datteren Leah Løllke Malcolm (snart 7) nyter bassengluksusen bak huset i Fagerliveien 39. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

– Det tok oss bare et par dager og kostet under 50.000 kroner, sier Nils Malcolm (44) om sin luksuriøse bassengidyll bak huset i Fagerliveien.

Vil du øke verdien på eiendommen din, og få det til å se ut som om det er brukt store beløp på et «luksuriøst» privatbasseng i hagen, kan du gjøre som fredrikstadmannen Nils Malcolm og hans snekkerkyndige fetter gjorde.

To dagers arbeid

– Skulle vi støpt et slikt basseng i sten og flislagt det, ville et tilsvarende anlegg fort ha kostet en million kroner, sier Malcolm, som i stedet valgte billigere løsninger som var forholdsvis enkle å få til.

Riktig pent og brukervennlig er det blitt, ved hjelp av rimelige materialer og treverk.

– Bassenget er laget av en aluminiumsrull med presenning på innsiden. Det tok ikke mer enn to dager for to mann å montere det. Deretter brukte vi terrassebord i området rundt, bygde senere et lekeområde med basketmuligheter, grillkrok, spiseområde og lekestue til barna. Jeg tror ikke det kostet mer enn 50.000 kroner alt i alt, sier huseieren.

Her leser du flere saker om bolig og eiendom!

Sosialt viktig

– Vi bruker området mye hele året, sier Nils Malcolm, som bor i Fagerliveien 39 sammen med sin kone og to barn på seks og 11 år.

– Forholdsvis billig får vi dermed et skjermet uteområde bak huset som ungene bruker en hel del, masse barn kommer på besøk her og vi voksne bruker det i sosiale sammenhenger, til selskaper og sammenkomster der vi har god plass til å ta imot ganske mange, sier Malcolm.

Han er sikker på at bassengområdet bidrar til å øke eiendommens verdi kraftig.

I den attraktive Fagerliveien omsettes hus uten slike fasiliteter for rundt fem millioner kroner.

Les også:

Svarttrosten høres best

Bassengprosjektet skjermer også godt for støy fra biltrafikken.

– Vi bor 700 meter fra Rema 1000 på Hassingen og hører mer til svarttrosten og andre fugler i trærne bak her enn fra biltrafikken. Det har stor verdi å bo så fredelig så nær et bysentrum, sier Malcolm.

Sammen med sin fetter har han tenkt ro og fred også når bassenganleggets tilbehør skulle planlegges.

– Vannet holder rundt 24 grader ved hjelp av varmekolber. Rensepumpene og kolbene som varmer opp bassenget er plassert i garasjen, tar ikke stor plass, og rundt bassenget hører vi absolutt ingen lyder fra det tekniske anlegget i garasjen, sier en fornøyd huseier.

Annonse: Sugen på nytt hus? Her finner du Folloboliger til salgs!

Artikkeltags