Døde etter å ha knivstukket seg på Ski storsenter

 Store styrker fra politiet og ambulansepersonell ble kalt ut i sentrum av Ski etter at en mann knivstakk seg selv inne på Ski storsenter. FOTO: AMUND LÅGBU

Store styrker fra politiet og ambulansepersonell ble kalt ut i sentrum av Ski etter at en mann knivstakk seg selv inne på Ski storsenter. FOTO: AMUND LÅGBU

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKI: En mann døde av skadene han påførte seg selv foran flere andre personer på Ski storsenter fredag kveld.

Flere av personene som så mannen påføre seg knivstikket i halsregionen fulgte etter ham og varslet politiet.  De turde ikke gripe inn fordi han fortsatt bar på kniven han stakk seg selv med.

Først da han segnet om i området utenfor taxiholdeplassen og Narvesen på Ski stasjon våget folk å nærme seg mannen.  Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, men skadene var så omfattende at mannen ble erklært død ved ambulansens ankomst klokken 19.05 i går kveld.

 – Mannen har stukket seg selv med kniv utenfor Sunkost inne på storsenteret. Han har deretter gått blødende mot jernbanen der han segnet  om og døde ved taxiholdeplassen, opplyser operasjonsleder Leif Olav Holten ved Follo politidistrikt.


Politiet opplyser at det har vært mange vitner til den dramatiske hendelsen.


–  Dette er en personlig tragedie, Vi er sikre på at mannen ikke har brukt kniven mot andre enn seg selv, fortsetter operasjonslederen.


Politiet jobbet etter dødsfallet med å ta avhøre vitner til hendelsen utover fredagskvelden.


– Det er nok mange som har sett selve hendelsen. Både små og store. Det har også vært mye blod som ligger igjen på mannens vei gjennom storsenteret og igjennom jernbanestasjonens område, forteller Holten.


Politiet har bedt om at mannen obduseres.


– Det vil først skje mandag. Ut fra funn på mannen er det stor sannsynlighet for at han er fra Follo-distriktet. Mannen skal være i 30-årene. Han er ikke kjent for politiet fra tidligere, opplyser Holten.

Lørdag morgen opplyser operasjonsleder Børge Løge at videre oppfølging i saken vil skje etter helgen.

Artikkeltags