Gå til sidens hovedinnhold

Fratatt lappen i Ytre

Artikkelen er over 8 år gammel

YTRE ENEBAKK: En MC-fører ble i 20-tiden søndag fratatt førerkortet etter å ha kjørt ut av veien i krysset Vestliveien/Osloveien. Krysset er like ved Ytre Enebakk Skole. Den mannlige føreren er i 20-årene, og kommer fra Oslo. Han ble sendt til Ahus for ytterligere sjekk, etter smerter i kneet. Det er ikke mistanke om at føreren var påvirket.

ÅS: Søndag ettermiddag kjørte en motorsykkel av veien etter å ha truffet en bil. Føreren ble sendt til legevakten.

FROGN: Søndag ettermiddag har politiet igjen fått melding om tyveri av bilskilt.  Denne gangen fra to steder i Frogn.

På en parkering ved riksvei 23 savner eieren av skiltene DH 63755 sin registreringsnummer.  Fra Vestliveien i Drøbak er et sett med skilter stjålet fra en bil  Skiltene har registreringsnummer BD 51916.

SKOTBU:  Søndag formiddag krasjet en bilfører med et rådyr på E18 ved fylkesgrensen til Østfold

Det ble ikke meldt om personskader på ulykkesstedet.  Viltnemnda rykket ut og tok hånd om det påkjørte rådyret.

ÅS/ENEBAKK:  Politiet holdt søndag morgen og formiddag promuillekontroll både på Nessetveien i Ås og ved Tangen bru i Enebakk i jakten på dagen der på-promille.

Det gledelige var at ingen ble tatt for å kjøre i fylla.

På Nessetveien ble 32 bilførere kontrollert i tidsrommet 0930-1030.  En person ble ilagt forenklet forelegg etter å ha blitt tatt i å snakke i mobiltelefonen.

Ved Tangen bru ble 24 bilførere kontrollert i samme tidsrom, og politiet avdekket ikke straffbare forhold her.

OPPEGÅRD: Natt til søndag ble en kvinnelig bilfører stoppet av en politipatrulje.  Kvinnen i 20-årene blåste til over lovlig verdi på politiets alkometer. Kvinnen blir anmeldt for fyllekjøring og førerkortet hennes er beslaglagt.

SON: Natt til søndag måtte politiet rykke ut til en ungdomsfest i Kålåsveien i Son.  Etter flere klager på støy fra naboer valgte politiet å stoppe hele festen.

SKI:  Det var mye folk ute i Ski sentrum lørdag kveld og natt til søndag.  Politiet bortviste en 22 år gammel mann etter bråk.  En 27 år gammel mann er anmeldt etter å ha urinert på offentlig sted.

LANGHUS: Natt til søndag kontaktet en Iphone-eier politiet og fortalte at telefonen hadde blitt stjålet.  Men ved hjelp av appen "find my Iphone" hadde greid å spore den opp.  Politiet rykket ut og fant telefonen på en 25 år gammel mann.

Mannen har innrømmet tyveri av telefonen, og eieren kunne få den tilbake.  25-åringen blir nå anmeldt for tyveriet.

OPPEGÅRD: Natt til søndag måtte politiet rykke ut til Elgfaret etter medling om slåssing.  Det viste seg å være to 16-åringer som hadde slått til hverandre.  De to guttene hadde ikke fått skader, og volden blir ikke anmeldt.

En av guttene opga imidlertid falsk personalia.  Han ble kjørt hjem til sin mor, og er anmeldt for dette.