Gå til sidens hovedinnhold

Tre menn fengslet etter tyveri på Ski storsenter

Artikkelen er over 8 år gammel

SKI: Torsdag ettermiddag ble politiet tilkalt for å ta seg av tre menn i 20- årene fra Algeri og Syria, som ble tatt på fersken mens de prøvde å stjele jakker fra en butikk på Ski storsenter. To av mennene har tilhold på et av mottakene i Follo. De vil alle tre blir avhørt fredag.

ÅS: Politiet melder nå om at fire elger er på spasertur på E18 mellom Vinterbro og Svartskogtoppen. De oppfordrer alle bilister om å ta det rolig i dette området.

ENEBAKK: UP har gjennomført kontroll i Enebakk. Det er skrev ut 26 forenklede forelegg, henholdsvis for høy hastighet og mobilbruk.

SKI:  Politiet søkte sent onsdag kveld etter en liten gutt ved Vevelstad stasjon.  Barnet var bare ikledd en pysj under boblejakken.

Melderen som kontaktet politiet kunne fortelle at gutten var rundt ti år og bar på en bamse. Gutten løp mot Langhus Idrettspark fra Sagstuveien.

Politiet lette en stund i området etter den lille gutten.  Vevelstad-området og idrettshallen på Langhus ble gjennomsøkt uten at politiet fant den lille krabaten. Han ble ikke meldt savnet og vandret mest sannsynlig hjem igjen.

SON:  I løpet av natt til fredag er det gjort skadeverk på flere biler i Son.

Bilene har stått på en parkeringsplass på Brevik.  Tidlig fredag morgen har så langt politiet i Follo fått melding om at tre biler er utsatt for hærverk.  Trolig er ikke noe stjålet fra bilene. Forholdene blir politianmeldt.