Gå til sidens hovedinnhold

UP fant narkotika på sykkeltyver

Artikkelen er over 8 år gammel

VESTBY: Onsdag kveld fikk politiet tips fra et observant vitne på Sonsveien stasjon. Personen sto og så på at to menn stjal hver sin sykkel. UP var nærmest og ble rekvirert til stedet. Mennene ble stoppet og tjenestemennene fant narkotika under ransakelse.

SKI: Brann og politi måtte rykke ut til Oppsandveien til det som viste seg å være bål på et jordet.Det er andre gangen på to dager at politiet rykker ut på bålbrenning på samme jordet. Dette er ikke tillat mellom 15. april og 15. september. Politiet ser alvorlig på saken som vil bli videre etterforsket.

SKI: I løpet av dagen har det vært innbrudd i tomannsbolig i Skotbuveien. Politiet har vært på stedet og sikret spor. Det er usikkert om tyven(e) har fått med seg noe fra boligen.

VESTBY: Politiet fikk onsdag ettermiddag melding fra urolige togpasassjerer om at en gjeng med gutter på 8-10 år lekte på perrongen og i sporet ved Vestby stasjon. UP som var i nærheten kjørte innom, men da var guttene forduftet.

SKI:  Sent tirsdag kveld stoppet politiet russens fra å feste ved Langhushallen.

Politiet melder at rundt ti russebusser hadde parkert ved Langhushallen. Ifølge politiet ble festlighetene stoppet på grunn av støy på stedet. Noe de røde og blå horder aksepterte.