Gå til sidens hovedinnhold

Martin Gray ansatt som eneleder i Østlandets Blad

Artikkelen er over 8 år gammel

SKI: Martin Gray (42) er på styremøte den 28. juni ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlandets Blad.

ØB endrer ledermodell i forbindelse med innføringen av den nye regionstrukturen i Amedia, og Gray overtar dermed både det redaksjonelle og kommersielle ansvaret i mediehuset, etter at Siri Zachariassen gikk av som ansvarlig redaktør i april og Helge Schjøth vil slutte som administrerende direktør 1. august.

Gray kommer fra stillingen som nyhetsredaktør/mediedirigent i ØB og er for tiden konstituert ansvarlig redaktør i mediehuset. Martin Gray har foruten solid og variert bakgrunn som journalist og kommentator en bred erfaring fra redaksjonelle lederstillinger innen nyheter, kultur og sport. Han var ansatt i Aftenposten fra 1997 til 2012 og tidligere arbeidet han blant annet i Romerikes Blad og Glåmdalen.

– Martin Gray er en erfaren og sterk faglig leder som jeg har stor tillit til vil kunne utvikle Østlandets Blad i de omstillingsprosesser som mediebransjen nå er inne i, sier styreleder Pål Eskås.

– Martin Gray kjenner ØBs nedslagsfelt godt og vil evne å utvikle ØB som en relevant og viktig nyhetskilde for folk fra Follo-regionen. Gray har på kort tid opparbeidet seg en sterk posisjon og bred tillit i både redaksjonen og markedsavdelingen i mediehuset. Vi mener han har de beste forutsetninger for å løse de krevende utfordringene ØB står overfor, avslutter styreleder Pål Eskås.

– Jeg takker for tilliten styret og mine kolleger har vist meg, og gleder meg til å gå i gang med å utvikle ØB videre som en sterk og relevant avis i lokalmiljøet. Det har vært et krevende siste år både for de ansatte, og ØBs lesere, og det er et tøft marked avisen opererer i - men et marked med betydelige muligheter, sier Gray.

Kommentarer til denne saken