Gå til sidens hovedinnhold

Vinterbrosenteret gjør det dårligst i Follo

Artikkelen er over 8 år gammel

FOLLO: Grunnet ombyggingen på Vinterbrosenteret har de mistet en omsetning på 13,9% fra 2011 til 2012. Ski storsenter og Norwegian outlet drar goder av dette og har derimot en langt bedre omsetning.

LES OGSÅ:

Positivt for Ski storsenter

Kvarud analyse gjorde denne undersøkelsen for Oslo Handelsstands Forening, og den viser at Follo har en omsetningsvekst på 1,4 %. I det siste kvartalet i fjor hadde de lokale sentrene en nedgang på 1 %, mye grunnet Vinterbrosenterets ombygging.

 Den positive omsetningsveksten for Ski storsenter er på grunn av den sentrale stillingen de har i området. I tillegg har det nok vært mer fristende å reise dit enn til Vinterbrosenteret den siste tiden, forklarer Gunnar Larssen, administrerende direktør for Oslo Handelsstands Forening (OHF).

Ski storsenter hadde en omsetningsvekst på 3,4 % fra 2011 til 2012.

LES FLERE NYHETER HER!

Anbefaler senteret til andre

Einar Søland, daglig leder hos Norwegian Outlet, forklarer at hovedgrunnen til deres omsetningsvekst på 23 % er kunder som anbefaler senteret videre vil venner og bekjente.

 Dette har vi sett på diverse undersøkelser, og det er veldig positivt, forteller han.

Småsentrene i pluss

Det er ikke bare Ski storsenter og Norwegian Outletsom går i pluss. Både Drøbak City og Kolbotn Torg har en god omsetningsvekst fra 2011 til 2012. Kolbotn Torg hadde 3,3 % og Drøbak City 6 %. 

Si din mening i kommentarfeltet under!