Flere bilder av «iPhone 6» lekket

Kameraet ser en smule annerledes ut.

Kameraet ser en smule annerledes ut. Foto:

Av og
Artikkelen er over 5 år gammel

I år kan Apples telefon bli stor.

DEL

[Teknofil.no] For bare noen få dager siden så vi en lekkasje avApples kommende mobiltelefon, iPhone 6. Den gang var det dentaiwanske popstjernen Jimmy Lin som lekket bilder.

Nå er det lekket mange flere bilder av iPhone 6, og de svært klare bildene hinter om at det ganske riktig blir to modeller.


Bekrefter designet

Alle iPhone-modellene lagt oppå hverandre. Det er tydelig hva som er forskjellig på iPhone 6 – av/på-knappen er flyttet til siden.
De to modellene som vises på bildene ser ut til å bli omtrent kliss like med iPhone 5S på forsiden, mens baksiden vil være preget av tykke, hvite eller svarte «bånd» over en matt flate av metall.

I tillegg er skjermene større, kantene rundere, tykkelsen mindre og av/på-knappen plassert på siden. Skjermene ser ut til å bli på 4,7 og 5,5 tommer.

Dette bekrefter altså mange designelementer man lenge har spekulert i. Det styrker også sannsynligheten for at dette faktisk er slik iPhone 6 blir seende ut ettersom bildene samsvarer med den forrige lekkasjen, fra den taiwanske popstjernen.


Kjent kilde

Denne gangen er det også en relativt kjent kilde bak bildene, ettersom det er den australske teknologientusiasten Sonny Dickson (som for øvrig har en egen nettside) som lekket dem. Det var samme mann som lekket noen av de første korrekte bildene av iPhone 5S og 5C ifjor.

(Kilde: PhonearenaSonnydickson)

Artikkeltags