Odd Einar i særklasse

BEST: Odd Einar Tenden, Oppegård, elev ved Ski vgs., ble kåret til Beste Selger og vant Leder for en dag-konkurransen. ikke rart at superlativene haglet.

BEST: Odd Einar Tenden, Oppegård, elev ved Ski vgs., ble kåret til Beste Selger og vant Leder for en dag-konkurransen. ikke rart at superlativene haglet.

Artikkelen er over 13 år gammel
DEL

LILLESTRØM:Odd Einar Tenden fra Ski videregående skole vant både "Leder for en dag"-kåringen og ble kåret til "Beste selger" i Akershusmesterskapet. Selv har 18-åringen fra Oppegård planer om å drive cateringvirksomhet en gang i fremtiden.
Superlativene haglet da juryleder Georg Vestby omtalte og introduserte Odd Einar i ungdomsbedriften "Ung i Follo".

– Vinneren har blikk for salg, en behagelig fremtreden og er rolig og klar. Han har også et aktivt kroppsspråk, god faglig tyngde og tror på det han selger. Og han er også en god lytter, faktisk mye bedre enn meg, la Vestby humoristisk til.
Tre ganger gikk Odd Einar frem på podiet for å motta premier onsdag kveld. Ung i Follo Ungdomsbedrift, hvor 18-åringen er med, fikk også 2. plass i konkurransen om beste Inkluderende arbeidsliv (IA)-bedrift.
Stolt og veldig glad forteller Odd Einar om webavisen "Ung i Follo" som Ung i Follo ungdomsbedrift utgir. Der er Odd Einar daglig leder. Nettavisen skal dekke de syv videregående skolene i Follo, og bedriften har ansatt unge journalister på hver skole.

Fine premier.

18-åringen, som er kåret til "Beste selger" i Akershusmesterskapet, får delta på konferanse for unge ledere i Canjac i Canada.
"Leder for en dag"-premien er også midt i blinken for en ung entreprenør: Odd Einar skal følge en norsk næringslivstopp en hel arbeidsdag.
–Hvilken av premiene er du mest glad for?
–Ikke godt å si, jeg gleder meg veldig til begge.
Å vinne Akershusmesterskapet kan bety at mange dører åpner seg. Oppegård-gutten har klare fremtidsplaner:
–Moren min driver Folkvang Selskapslokaler i Frogn. Jeg kan tenke meg å starte og drive to-tre selskap i samme bransje. Å gå inn i en kjede er ikke aktuelt, jeg vil drive selvstendig, sier Odd Einar Tenden.

Artikkeltags