Oppturene fortsetter for Volvo Maskin

BLID SJEF: Administrerende direktør i Volvo Maskin er strålende fornøyd med å bli nominert, og han sikter mot seier i Årets Follobedrift. FOTO: MARTE TØNNESEN

BLID SJEF: Administrerende direktør i Volvo Maskin er strålende fornøyd med å bli nominert, og han sikter mot seier i Årets Follobedrift. FOTO: MARTE TØNNESEN

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

2012 ble et begivenhetsrikt år for Volvo Maskin på Trollåsen. En avtale med forsvaret førte til at omsetningen passerte to milliarder. Det er ny rekord.

DEL

TROLLÅSEN: Administrerende direktør i Volvo Maskin er strålende fornøyd med nominasjonen til årets Follo-bedrift. Han blir enda mer fornøyd om de går helt til topps.

– Jeg vet ikke hva kriteriene er. Men vi må ha gjort et bra inntrykk. Når man er med i en konkurranse, så vil man jo helt klart vinne. Til slutt er det jo helt opp til juryen hvem som går av med seieren. Men vi går for seier, sier Jon Vislie med overbevisning.

Vislie mener nominasjonen har kommet fordi de driver med service og ikke bare salg.

– Det er morsomt at vi blir sett. Vi har nok vært litt gjemt bort, sier han.

Han mener det ligger flere grunner bak nominasjonen. Én årsak er omsetningen som passerte 2,3 milliarder i 2012. I tillegg er Volvo Maskin ISO-sertifisert.

Gi din stemme her

Roser de ansatte

– Og så prøver vi å ta vare på våre ansatte. Det er de ansatte som gjør jobben. Jeg prøver bare å være en sjef som guider dem, sier Vislie.

At Volvo Maskin også er en stor bidragsyter til Oppegård kommune med sin store omsetning de siste årene, mener Vislie også ligger til grunn til nominasjonen.

– Vi har betalt inn betydelige skattepenger til kommunen. Så vi håper pengene går til riktige tiltak, sier han.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken