Gå til sidens hovedinnhold

Kolonial.no inngår samarbeid med Rema 1000, Shell og Shell 7-Eleven

Artikkelen er over 6 år gammel

I mai åpnet Kolonial.no et hentepunkt for dagligvarer ved E6 på Abildsø for Follo-innbyggerne. Nå åpner åtte nye hentepunkter, derav ett langs E18 ved Ormøya.

FOLLO/OSLO: – Med avtalene vi har inngått med Shell og Shell 7-Eleven vokser vi fra tre til 11 hentepunkter. Et nytt hentepunkt som kan passe for mange i Follo som kjører langs E18 Mosseveien til og fra jobb er på Shell 7-Eleven-stasjonen ved Ormøya, forteller en av grunnleggerne av Kolonial.no, Vegard Vik fra Siggerud.

Større vareutvalg

Avtalen med Rema 1000 gjør at Kolonial.no nå vil få et større vareutvalg.

– Nå kan vi endelig tilby et bredt sortiment av varer. Alt fra Remas egne merkevarer til lave priser til kvalitetsvarer som Stange-kylling, sier Vik.

Med den nye avtalen mener Vik at kundene også vil merke at prisene også blir lavere.

– Vi vil bli liggende på et prisnivå mellom Rema 1000 og andre dagligvarebutikker. På den måten er vi et fullgodt alternativ for familier som ønsker å spare verdifull tid i hverdagen uten at det nødvendigvis koster mer, opplyser han.

Flinke på netthandel

Målet til Vegard Vik og Kolonial.no er å komme opp i en andel på fem prosent av dagligvarehandelen i Norge.

– Nordmenn er flinke til å handle alle slags varer på nett, bortsett fra dagligvarer. Vi mener årsaken til det er at det ikke har eksistert et fullgodt tilbud før nå. Det er ingen grunn til at vi i Norge ikke skal kunne nå samme nivå som Storbritannia hvor fem prosent av alle dagligvarer blir bestilt på nettet, sier Vik.

Vegard Vik startet opp firmaet sammen med kameraten Christian Mikalsen fra Langhus. I mai hadde de to hentepunkter. I løpet av kort tid vil hentepunktene øke til 11.

– Avtalen med Shell og Shell 7-Eleven har gjort det mulig.

Kommentarer til denne saken