Ski-firma med i konkurranse om Norges beste firmanavn

LIGGER GODT AN: Linn Dyrseth Nerbye startet rammeverkstedet i november. Så langt har hun fått flest stemmer i konkurransen, opplyser arrangøren. FOTO: INGER EIDEM

LIGGER GODT AN: Linn Dyrseth Nerbye startet rammeverkstedet i november. Så langt har hun fått flest stemmer i konkurransen, opplyser arrangøren. FOTO: INGER EIDEM

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Synes du at «Linn Rammer Inn» er Norges beste firmanavn, så bør du stemme på Linn Dyrseth Nerbye.

DEL

SKI: Linn driver rammeverksted i Nordbyveien, og er én av tyve delfinalister i konkurransen om å ha Norges beste firmanavn. Det er også BareMas Tapas & Bar i Drøbak.

– Oi, dette var gøy! Jeg liker å spille på humor, og siden jeg driver rammeverksted, så ble det dette navnet, sier hun til ØB, og forteller samtidig at det var moren til en venninne som sendte inn forslag på henne.

Linn Dyrseth Nerbye har fagbrev i glassfaget. Verkstedet i Nordbyveien åpnet hun 1. november.
Nå før jul har hun ekstra travle dager. Mange vil ha opp bilder på veggen eller familieportrettet i glass og ramme.

Konkurransen

Det er Gule Sider som står bak konkurransen, som har til hensikt å løfte frem norske, lokale bedrifter fra hele landet.
– Små og mellomstore bedrifter er typisk for Norge, og de fleste har færre enn 50 ansatte. Da kan man tillate seg å være personlig, humoristisk eller tydelig på andre måter, sier juryformann Roger Pihl.

Delfinalistene

De 20 som konkurrerer er: Små Grønne Menn, miljøvennlig netthandel i Vestfold, Sjå te å klyp de AS, frisør i Buskerud, Knekk og Jammer Fysioterapi, Vest-Agder, Voll Tar Alt, bilverksted i Østfold, Søstera til Morten AS, blomsterbutikk i Rogaland, Sop i Hop, Rogaland, Den rustne Eike, sykkelverksted i Oslo, Linn Rammer Inn, rammeverksted i Akershus, Kokeliko, kaffebar i Akershus, På ramme Alvor, rammeverksted i Nordland, Hvitvask, renholdsfirma i Hordaland, Tak og Pris, blikkenslager i Hordaland, Balestrand Øl & Dykkarservice, Sogn og Fjordane, Jålebroki, klesbutikk i Sogn og Fjordane, Hår Dott Enno, frisør i Oslo, Hårny frisør, frisør i Troms, Krøderen Dynamitt og Isbading, en forening i Oslo, BareMas Tapas & Bar, restaurant i Drøbak, Akershus, Frittgående Fruers Forlag, forlag i Møre og Romsdal og Vriomsveisen, frisør i Møre og Romsdal.

Du kan stemme via denne lenken: bit.ly/bestefirmanavn, frem til julaften. Vinneren blir kåret av en fagjury i begynnelsen av januar.

Artikkeltags