Gå til sidens hovedinnhold

Redd ryktet fikk en trøkk

Artikkelen er over 7 år gammel

Gutta bak Lime-butikken som ble raidet og stengt av politiet tirsdag, har nå endret navn og åpnet igjen.

SKI: Det har vært en strevsom uke for de tre brødrene som i en kort periode ble mistenkt for å drive med både menneskehandel og annen grov kriminalitet.

Tøff tid

Nå har de rensket bort alt av Lime-logoer, byttet navn til Ski Matvarehandel og har hyllene fulle av varer. I går åpnet de igjen dørene til butikken i Jernbaneveien i Ski.

– Det har vært veldig tøft å ha beskyldningene hengende over seg. Verst har det kanskje vært for resten av familien vår, sier daglig leder Mobin Waris.

Tar avstand til Lime

Han understreker også at de tar sterkt avstand fra Lime-kjeden, men de ønsker ikke å utdype dette nærmere.

Det var sist tirsdag at politi og representanter fra Skatt Øst raiden Lime-butikken.
De tok med seg to kassaapparater og en av de ansatte til avhør på Romerike politistasjon. Mannen slapp ut igjen samme kveld, mens kassaapparatene ble igjen for utvidet kontroll.

Samme kveld fikk driverne av butikken i Ski beskjed om at de kunne åpne butikken igjen. Ingen av verken ledelsen eller ansatte var under mistanke for noe kriminelt.

Les også: Politiet raidet og stengte Lime-butikken

Redd for ryktet

Brødrene Waris er redd for ryktet sitt og er bekymret for at gamle kunder kan forsvinne etter de siste dagers medieomtale.

– Det er deilig å kunne ønske velkommen til nye og gamle kunder, men jeg er forbannet over det som ble presentert i ØB. Vi ble jo fremstilt som kriminelle og det er vi ikke, sier daglig leder.

Han forstår at lokalavisen må skrive om en hendelse hvor en butikk blir stengt av politi og skattemyndigheter, men han er livredd for hva det kan gjøre med fremtidig omsetning.

De har jobbet iherdig med å få alt på plass før gårsdagens åpning,
Brødrene Waris jobber også med å få til en avtale med en annen kjede. Avtalen vil de ikke snakke med ØB om på nåværende tidspunkt.