Småbarnsmoren Charlotte (26) fra Ski var på vei til jobb da hun ble påkjørt og drept

Foto: Camilla Svendsen, dittOslo

Foto: Camilla Svendsen, dittOslo

Av , og
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

SKI: Det var Charlotte Bøhler Wilhelmsen (26) fra Siggerud i Ski som omkom etter å ha blitt truffet av en bil på fortauet på St. Hanshaugen i Oslo tirsdag morgen.

Tirsdag morgen var kvinnen og hennes to år gamle datter på vei til barnehagen. Deretter skulle Bøhler Wilhelmsen videre på jobb på Ullevål sykehus. Det bekrefter en venn av familien overfor ØB.

Før hun kom så langt, kjørte en bil opp på fortauet og traff kvinnen og barnevognen.

Moren ble fraktet til Ullevål sykehus, men døde senere av skadene. Den to år gamle datteren skal ha klart seg bra etter sammenstøtet og kun blitt lettere skadet.

Kvinnens mamma, Lisbeth Bøhler, la ut en melding på sin Facebook-side tirsdag ettermiddag om den tragiske ulykken som preger hele familien sterkt. ØB har vært i kontakt med familien og fått tillatelse til å publisere navnet.

Sjåføren kan ha fått et illebefinnende

Det er foreløpig uvisst hvorfor bilen kom opp på fortauet, og politiet kan ikke svare på om det kan være snakk om et illebefinnende hos sjåføren. Sjåføren er en kvinne i 50-årene, og hun er foreløpig siktet etter veitrafikklovens § 3 for uaktsom kjøring.

Det er gjort førerkortbeslag, og det er tatt blodprøve av sjåføren.

- Kvinnen skal avhøres i dag, opplyser politiadvokat i Oslopolitiets trafikkavsnitt, Bente Vengstad.

Politiet håper avhøret kan kaste lys over hvordan bilen havnet på fortauet.

Ulykkessjåføren ble avhørt onsdag formiddag. Etter avhøret er det fortsatt mye som er uklart. Politiet vet fortsatt ikke hvordan bilen havnet på fortauet.

Vi har ikke kommet lenger i å få klarhet i hva som har skjedd, sier politiadvokat i oslopolitiets trafikkorps, Bente Vengstad, og legger til:

- Sjåføren er svært preget etter ulykken.

Føreren av bilen kom ikke fysisk til skade.

- Vi jobber videre med vitneavhør, innhenting av opplysninger og tekniske undersøkelser, sier Vengstad.

Les onkelens gripende farvel med Charlotte

Artikkeltags