Gå til sidens hovedinnhold

ØB har lansert ny nyhetsapp - som gir deg nyhetene du er interessert i

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå kan du selv dirigere nyhetshverdagen din i Follo med ØBs nye app, for nå varsles du når ØB skriver om akkurat det du er interessert i. Nå kan du få varsel om akkurat det du er interessert i, i samme øyeblikk som ØB publiserer saken.

FOLLO: Østlandets Blad og Amedia har videreutviklet nyhetsappen sin, og det skal gjøre hverdagen din enklere. Du kan i større grad enn tidligere styre hvilke bildeserier, artikler og reportasjer du får opp - sortert etter kategori eller geografi.

- I fanen «For deg» kan du lage din helt egen forside, basert på nyhetskilder. Du velger selv hvilke av de 20 tilgjengelige kategoriene du ønsker å få inn i nyhetsstrømmen din. Du kan også velge her hvilke kategorier du vil få nyhetsvarsel på. Da kommer det opp en varsling på din mobil hver gang ØB publiserer en sak med den kategorien du har valgt, forteller ansvarlig redaktør i ØB, Martin Gray.

- Du kan velge alle, eller bare noen. Det er helt opp til deg. Snakk om frihet til å velge. Er du ikke interessert i nyheter fra et sted eller innenfor et felt, kan du få en helt enkelt velge disse bort i din egne, skreddersydde nyhetsfeed - rett på mobilen. Og vil du varsles om kun èn spesifik ting, så kan du gjøre dette også. Snakk om frihet, sier nyhetsredaktør Anders Nordheim Dahl

Slik går du fram for å få nyhetsvarsler i den nye ØB-appen:


  1. Velg «For deg» ved siden av «Forside» og «Sport» i menyen i bunnen
  2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre (under knappen for «Min profil») eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.
  3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.
  4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella - da følger du denne kategorien i «stillemodus».


Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

I appen finner du også en knapp som leder deg til vårt TV-univers Direktesport. Der sendes det et stort antall kamper fra mange idretter og flere store stevner i løpet av året. Dette følger med i ditt ØB-abonnement.

Du finner også en knapp i menyen nederst til e-avisen, som du også fant i den forrige appen.

Se video

Herunder får du en videodemonstrasjon på hvordan du bruker appen.

Kommentarer til denne saken