Gå til sidens hovedinnhold

ØB øker – igjen

ØB fortsetter fremgangen og opplaget er nå på 10.433, viser ferske tall fra Mediebedriftenes Landsforening. Det er en oppgang på 198 fra siste halvår i fjor.

SKI: Godt over halvparten av abonnentene er nå heldigitale. ØB er fortsatt den klart største avisen i Follo.

Det gleder ansvarlig redaktør Martin Gray.

– Det er veldig gøy å jobbe i et avishus i medvind. Vi har jobbet hardt i mange år for å bli enda mer aktuelle, og å revitalisere journalistikken vår. Det eneste håndfaste beviset på om vi lykkes, er om vi får flere lesere og abonnenter, så det er godt å se at vi når frem med det vi driver med. Og at leserne setter pris på det.

Dette er opplaget til de andre avisene i Follo:

Akershus Amtstidende: 8155

Vestby Avis: 3400

Enebakk Avis: 2576

Ås Avis: 2395

Den største avisen i Viken er Romerikes Blad, med et godkjent opplag på 31.260. Det gjør avisen til den største i Amedia-konsernet, som også eier ØB.

Aftenposten er Norges største avis med 251.649 i godkjent opplag. Pallen fullføres av VG+ og Bergens Tidende. VG på papir er nede i et opplag på 57.847, mens Dagbladet på papir er på kun 28.289.

Bli abonnent

Er du ikke abonnent? Det er enkelt å bli det. Fra fem kroner for fem uker, kan du holde deg oppdatert om alt som skjer i Follo, og med et +alt-abonnement, får du også tilgang til over 70 andre Amedia-aviser fra sør til nord.

Det koster bare 199 kroner i måneden for full, digital tilgang til øb.no, mens +alt koster bare 249 kroner i måneden.

Trykk på en pluss-sak, så kommer du rett inn der du skal. Her har du en lenke.

Les også

Theres (38) med nyfødte Julian oppsøkte legevakta tre ganger før babyen fikk livsnødvendig hjelp i aller siste liten. – Hadde jeg ikke stolt på meg selv, ville han ikke overlevd

Kommentarer til denne saken