Odd Inge og Magnus flytter Pop-Quiz´n fra Rådhusteatret og inn til de tusen hjem - ØB sender moroa gratis for alle

  I et drøyt år har Odd Inge Rand og Magnus Gulliksen, en onsdag i måneden, arrangert pop-quiz i foajeen i Rådhusteatret i Ski. Korona-situasjonen kunne satt en stopp for den populære quizen, men internettet redder situasjonen. Delta i quizen og showet med Østlandets Blad onsdag kveld klokken 20.00.

  DEL

  SKI: Flere og flere har tatt turen til Rådhusteatret den siste onsdagen i måneden for å være med på pop-quiz. Antall deltakere har økt fra gang til gang, og på det meste har det vært opp mot 80-90 deltakere i foajeen.

  Nå har koronaviruset stoppet arrangementet, men det betyr ikke at du ikke kan være med å løse musikalske nøtter sammen med Odd Inge og Magnus.

  Gulliksen kjenner du kanskje også som sportsjournalist i ØB og som den ene halvdelen av vår podkast Tungvekterne, men han har også flere jern i ilden. Nå skal folket underholdes sammen - i en tid da vi ikke kan være sammen.

  Quizen kan du delta i live i videovinduet øverst i saken onsdag 25. mars klokken 20.00. Her er lenke til påmelding og mer info - trykk her

  Odd Inge Rand (gitar) og Magnus Gulliksen (klaver) legger siste tone på verket og er klar for onsdagens popquiz

  Odd Inge Rand (gitar) og Magnus Gulliksen (klaver) legger siste tone på verket og er klar for onsdagens popquiz Foto:

  Østlandets Blad sender

  Så var det det å klare å nå ut til folk i disse tider - det hjelper Østlandets Blad til med. Vi videresender quizen live fra onsdag kveld klokken 19.00.

  – Quizen inngår i Rådhusteatrets strømmeprogram og er det første arrangementet av flere, som blir streamet og sendt direkte fra scenen i storsalen, foklarer Odd Inge Rand, som i tillegg til å være en av de to quiz-vertene også er bookingansvarlig for Rådhusteatret i Ski.

  – De fleste av arrangementene vil kunne ses på Rådhusteatrets Facebook- og hjemmeside, men rettighetsmessige årsaker gjør det vanskelig å arrangere en musikkquiz via Facebook, og vi er derfor veldig glade for at vi nå kan sende quizen ut til folket via Østlandets Blad, legger Rand til.

  LES OGSÅ: Odd Inge og Rådhusteatret i Ski åpner dørene til hovedsalen og gir artister mulighet til å opptre – sender alt live på Facebook

  Håper på kreative lag

  Selve quizen går over den samme lesten som gutta kjører når de har quizen i Rådhusteatret, men noen små endringer blir det når det hele skal ut på nettet.

  - Det blir en tredelt quiz med lytte- og bildeoppgaver, men denne gangen kliner vi til med en live-artist. Ingeborg Sand kommer og synger for oss i et populært tema, som har vært etterspurt av flere deltakere, forteller Magnus Gulliksen litt hemmelighetsfullt.

  – Absolutt alle kan delta og du kan gjerne være med helt alene, men vi oppfordrer til at det på kreativt vis dannes lag. Facetime, Skype, Teams og telefon kan funke fint, og ikke minst vil det være morsomt om det dannes familielag, forklarer en ivrig Gulliksen, før han avslutter.

  – Vi håper flest mulig er med oss via ØB-linken onsdag klokken 20.00, og slår dette an gjør vi det gjerne igjen om situasjonen tilsier at vi ikke kan gjøre det fra foajeen i Rådhusteatret som vi pleier

  Her er lenke til påmelding og mer info - trykk her

  Artikkeltags