Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr 70 stykker jobb på luksusspaet The Well

Artikkelen er over 6 år gammel

1335 personer søkte om jobb på det nye spasenteret The Well på Sofiemyr. Søndag var det tid for jobbintervju.

OPPEGÅRD: Daglig leder Mikael Eliassen på det nye opplevelsessenteret «The Well» på Sofiemyr, trenger ansatte før han åpner det ti tusen kvadratmeter store senteret i desember.

1335 personer har søkt om jobb på The Well. Vel 150 kandidater var innkalt til jobbintervju på søndag, med en noe original vri på programmet.

Eliassen hadde rullet ut rød løper, bestilt mat og sørget for DJ da han og resten av ledergruppen tok alle jobbintervjuene på Kolben i løpet av noen timer.

– Det gikk kjempebra. Det var veldig mange gode kandidater, og det var en god måte å gjøre det på, sier Eliassen når siste pulje med søkere er ferdig intervjuet.

Som ansatt på senteret er man mye i kundekontakt. Det er årsaken til jobbsøkerfesten på Kolben søndag.

– Nøkkelen til suksess er de ansatte. Det er viktig å møte personene som skal jobbe her og danne seg et mest mulig helhetsinntrykk.

Eliassen sier det er noe spesielt de ansatte skal formidle.

– Det er en verden av velvære som vi skal forsøke å lære bort. Nordmenn flest mener han ikke har denne badekulturen som nå skal formidles fra Sofiemyr.

Les også: Ta en sniktitt inn i Norges største spa-anlegg 

Få svensker

På det nye senteret i Oppegård blir det 15 badstuer, 11 basseng og 27 behandlingsbenker. Cirka 70 personer får tilbud om jobb på det nye spa- og velværesenteret.

I Kolben var det et mangfold av søkere.

– Det var mye lokale folk, og en god blanding, sier Eliassen.

– Hvis jeg skal si noe, må det være at det var overraskende lite svensker, fortsetter han.

Kommentarer til denne saken