Gå til sidens hovedinnhold

Ny butikk flytter til Vestby Storsenter

Artikkelen er over 6 år gammel

Vestby Storsenter har fått på plass ny leietager.

VESTBY: Det er på kjøpesenterets egen Facebook-side man skriver lørdag at Son Garn skal flytte inn på senteret og dermed overtar et av lokalene i andre etasje.

Feiret bursdag med ny kunde

Lørdag 14. mars var det akkurat to år siden Vestby Storsenter slapp inn sin første kunde. Det ble feiret med brask og bram - og så en nyhet fra senterlederen, skriver Vestby Avis.

– På selveste toårsdagen vår er vi stolte av å kunne presentere nok en ny flott og lokal leietaker som flytter inn til oss. Velkommen til Son Garn - vi er stolte av at dere velger oss. Ser frem til åpning, skriver senterleder Christin Werge Johansen.

Storsenteret har dermed fått to nye leietagerte i løpet av kort tid. Fra før har Sport 1 bestemt seg for å etablere seg i Vestby. Senterlereder Werge Johansen har også sett at senteret i løpet av 2013 til 2014 har gått fra å øke omsetningen fra 350 til 500 millioner kroner.

Åtte år i Son

Son Garn har vært en butikk som har drevet flere år i Son før. Nå blir det et nytt kapittel.

– Det har vært en glede å drive Son Garn i åtte år, men nå er altså tiden inne for noe nytt. Ønsker alle mine kunder velkommen når jeg åpner i Vestby. Det er vel mange som titt og ofte er innom der allerede. Jeg blir å finne ved siden av Ark, og skrått ovenfor Møblia Åpningen vil skje mandag 30. mars, altså i påskeuken, skriver butikken på sosiale medier.

Kommentarer til denne saken