Frivilligsentralen åpner gratis gjenbruksbutikk

GRATIS: Ida Madeleen Moe i Oppegård frivilligsentral inviterer til gratis gjenbruksbutikk i Kolben annenhver torsdag.

GRATIS: Ida Madeleen Moe i Oppegård frivilligsentral inviterer til gratis gjenbruksbutikk i Kolben annenhver torsdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Torsdag åpner Frivilligsentralen gratis gjenbruksbutikk i Kolben.

DEL

KOLBOTN: I lokalene til frivilligsentralen byr de på gratis klær og interiørartikler, i tillegg til vafler og trivelig stemning. Gjenbruksbutikken holder oppe tre ettermiddagstimer fra klokken 15.00.

– I første omgang åpner vi butikken annenhver torsdag, og vurderer åpningstider og hyppighet etter hvert, sier daglig leder for Frivilligsentralen, Ida Madeleen Moe. Hun ser tiltaket i sammenheng med åpent hus på biblioteket og i BUA.

Bakgrunnen for gratis gjenbruksbutikk er at OMA til tider opplever overflod av gjenbruksartikler. Miljøtankegangen ligger i bunnen.

– Dessuten ser vi at byttemarkeder er populært. I butikkens åpningstider blir det også mulig å levere klær og ting som man enten vil bytte eller gi bort. Her ved Frivilligsentralen har vi en gruppe frivillige som organiserer butikken på dagtid. Klærne vi tar inn kan dessuten brukes i vårt redesignverksted, utdyper Moe.

Alle er velkommen innom torsdag 11. januar. De neste datoene blir 25. januar og 8. februar.

Artikkeltags