De vil ha flere barn på kroken

POPULÆRT: Det var travelt på brygga under fjorårets arrangement.

POPULÆRT: Det var travelt på brygga under fjorårets arrangement. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Oppegård jeger- og fiskerforening (OJFF) vil ha flere barn på kroken.

DEL

KOLBOTN: Tirsdag 12. juni i tiden 18.00-20.00 har OJFF Fiskesommer på Nordenga, Kolbotnvannet. Arrangementet er primært for barn og ungdom for å gi disse fiskeglede.

Kolbotnvannet er rikt på fisk; gjedde, abbor, brasme, mort og suter. Dette gjør at mulighetene for sportsfiske fantastisk. Fiskeglede kan oppleves av alle. for barn og voksne, jenter og gutter, folk med bakgrunn i norsk eller utenlandsk kultur, ja kort sagt, for alle! Det blir premier for størst og mest fisk, samt overraskelsespremier. Suksess gjelder å være på rett sted til rett tid.

Deler tips og triks

OJFF stiller med dyktige fiskere som gladelig deler tips og triks med alle som er interessert. Spesielt gjelder det abbor hvor vi introduserer agnfiske og fiske med spinner/wobbler.

– Det er gratis å delta for barn/ungdom. For voksne medlemmer av OJFF og ikke-medlemmer tar vi hhv. 50 og 100 kr. Tanken var å grille pølser til alle, men hvis været ikke endrer seg, må vi dessverre utelate grilling. Drikke, derimot, tar vi med, forteller Oppegård jeger- og fiskerforening.

OJFF har noe fiskeutstyr til utlån. Men ta gjerne med din egen fiskestang, gjerne også mark eller maiskorn til agn. Til foreldre: Barn bør ha redningsvest på, siden fisket også foregår på brua over til Storøya.

Artikkeltags