Åpent hus på årets mørkeste dag

VELKOMMEN: Jonas og Charlotte Fossum, to hjelpekorpsere som pusset opp Røde Kors-huset på Kolbotn på dugnad for noen år siden.

FOTO: STIG PERSSON

VELKOMMEN: Jonas og Charlotte Fossum, to hjelpekorpsere som pusset opp Røde Kors-huset på Kolbotn på dugnad for noen år siden. FOTO: STIG PERSSON

Artikkelen er over 3 år gammel

Oppegård Røde Kors holder åpent i huset sitt på årets mørkeste dag torsdag.

DEL

KOLBOTN: 21. desember er årets mørkeste dag. For noen er alle dager like mørke. Oppegård Røde Kors ønsker å bruke dagen til å rette oppmerksomhet mot ensomhet.

– Ensomhet og isolasjon er ikke et bare en utfordring for den enkelte. Det er en utfordring for hele samfunnet. Vi har derfor tidligere utfordret ordføreren i Oppegård på å være med å sette fokus på ensomheten i kommunen.

Vi i Røde Kors mener at vi alle kan være med å lyse opp årets mørkeste dag ved å vise oppmerksomhet og omtanke for menneskene rundt oss.

Oppegård Røde Kors benytter dagen til å holde åpent hus i Holteveien 2 på Kolbotn. Dørene er planlagt å være åpne fra kl. 14 til 18, forteller leder Dag Johnsrud i Oppegård Røde Kors. De som stikker innom vil få en kopp kaffe eller gløgg og litt å bite i. Er det noen som vil vite hvordan vi driver våre lokale aktiviteter informerer vi gjerne om disse. Har noen synspunkter eller forslag til oss setter vi stor pris på tilbakemeldinger.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken