Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn til topps i 4. divisjon

Artikkelen er over 8 år gammel

SOFIEMYR: Kolbotn topper tabellen i 4. divisjon etter at laget vant 3–2 i lokaloppgjøret mot Oppegård på Sofiemyr kunstgress tirsdag kveld. KILs trener Stig Vangsnes var naturlig nok i ekstase etter kampen.

– Vi har mistet mange spillere og det skal bli tøft å rykke opp. Nå skal vi i alle fall kose oss på toppen den neste uken, smilte Vangsnes.

BILDER FRA KAMPEN

Et steg ned

Uten spillere som Stian Surén, Sindre Brevik, Sverre Berg Ofstad, Patrik Hagen Pedersen og Øystein Tangen Andresen, som alle har reist bort for å studere, var det et ganske annet nivå laget presterte på mot Oppegård. Det innså også Vangsnes.

– I de siste kampene har vi sett ut som et topplag. Det gjorde vi ikke i dag. Dette holder ikke i kamper mot Frigg 2 og Fossum. Det er helt sikkert. Hvis det er noen ledige spillere der ute så må de ta kontakt, ler Vangsnes, som mente Oppegård hadde fortjent det ene poenget. Det mente også Oppegård trener Jørund Hjetland.

– Jeg synes vi var bra med, men fikk ikke noe gratis i dag. Vi hadde fortjent poeng i dag, sa Hjetland.

Tamt

De første 45 minuttene tirsdag ble en heller tam affære, og lignet lite på en kamp mellom to rivaler.
Kolbotn scoret omgangens eneste mål da en Oppegård-spiller, hardt presset av Joachim Hattestad, stusset ballen i eget nett. 1–0 til pause var noe flatterende. Oppegård skapte de største sjansene. Den største brant Shakil Mohammad alene med John Thomas Engene.

I 2. omgang tente det litt mer til og det ble mer temperatur ute på krøllgresset. Ordentlig fart ble det da Anders Hasselgård utlignet med et hodestøt etter corner i det 82. minutt.

De gulkledde var imidlertid ikke lenge i himmelen. Daniel Lundahl fikk dem ned på bakken igjen da han ordnet 2–1 til Kolbotn i det 87. minutt. Da klokken hadde passert 90 minutter satte Peder Ramberg inn 3–1. Minuttet senere reduserte Pål-Richard Larsen, men Oppegård fikk aldri til noen sluttspurt etter det. Tiden var for knapp.

Vollen vant bunnoppgjøret mot Teisen i kveld. Det gjør at Oppegård ligger under streken. To poeng bak Vollen på plassen over.

LES MER om Oppegård

LES MER om Kolbotn

Kolbotn på sin side tok sin sjette strake seier i forrige serierunde mot Vestli, og er for alvor med i opprykksstriden. Kolbotn-trener Stig Vangsnes vil nok veldig gjerne ta sin syvende strake seier i kveldens kamp for å unngå å tape terreng til de andre topplagene.

Se tabellen i 4. divisjon her (ekstern lenke)

Kommentarer til denne saken