Kolbotn gikk på stortap mot Falk Horten

Kolbotns spillende trener André Kolstad i aksjon mot Falk.

Kolbotns spillende trener André Kolstad i aksjon mot Falk. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

SOFIEMYR: Kolbotn tapte 35-25 i lørdagens kamp hjemme mot Falk Horten. Ved pause ledet Falk 17-11.

Det var jevnt frem til 5-5 etter 13 minutter. Da takket opprykksjagende Falk for følget. Etter 20 minutter ledet Horten-gjengen 10-5, som altså ble økt til 17-11 til pause.

Kolbotn var ikke like "på" i forsvarsspillet som vi har sett tidligere denne sesongen, og Falk kom til mange enkle scoringer.

- I første omgang synes jeg det var bra. I andre omgang ble vi for tafatte og så ut som et juniorlag i perioder. Både framover og bakover. Om ikke tafatt er riktig ord, så faller vi i alle fall litt, sa André Kolstad etter kampen

Og det var spesielt i starten av andre omgang Falk slapp lett til, og kunne da avgjøre kampen for godt. Fem minutter ut i omgangen sto det 20-12.

Ledelsen var oppe i 28-18 midtveis i andre omgang. Da hevet Kolbotn seg og fullførte kampen på en bra måte de siste 13-14 minuttene.

Tre cupfinaler

Poeng mot Falk ville uansett vært en bonus for Kolbotn. Laget er fremdeles tre poeng bak Fjellhammer som ligger på plassen over streken. Fjellhammer har i utgangspunktet fire svært vriene kamper igjen. Kolbotn har det langt lettere på papiret. Tre kamper gjenstår for Kolbotns del. Den første hjemme mot Herkules neste helg.

- Hva tenker du om bunnstriden nå?

- Jeg tenker at vi må forsøke å vinne de tre siste kampene våre. Fjellhammer har et såpass godt lag at de kan finne på å vinne flere kamper til de også, sier Kolstad.

For ordens skyld; Fjellhammers program ser slik ut: Viking (b), Falk (b), St. Hallvard (h), Kolstad (b).

Kolbotn har igjen, foruten, Herkulse, Kristiansund (b) og Sandefjord (h)

Tabell 1. divisjon håndball, herrer

Les mer i mandagens papirutgave av ØB

Artikkeltags