Gå til sidens hovedinnhold

Oppegård tapte bunnoppgjøret

Artikkelen er over 8 år gammel

OSLO: Oppegård tapte 4-2 i det viktige bunnoppgjøret mot Teisen. Oppegård kom tregt ut av startblokkene i dag og lå under med 0-2 til pause. Oppegård-trener Jørund Hjetland var svært lite fornøyd med hva laget presterte i de første 45.

Det var rett og slett en forferdelig førsteomgang. Skulle ikke tro at det var en viktig kamp. Det er jo Ingen som gidder noenting, sier Hjetland oppgitt.

Oppegård-treneren gjorde hele fire bytter i pausen.

Vi blir et helt nytt lag etter hvilen. Vi er ikke forferdelig gode, men bedre enn Teisen, sier han.

Oppegård skuslet bort to gode muligheter, før Trond Teisberg først reduserte, så utlignet. Da så det langt lysere ut for bortelaget.

Da er Teisen i full oppløsning. De får et rødt kort i tillegg. Egentlig burde vi vært fornøyd med 2-2 så dårlig vi var i første omgang, men vi ville ha tre poeng, sier Hjetland.

Men det ble ingen poeng. Teisen gikk opp i 3-2.

Vi taper en duell i forsvarsleddet. Vi har tre stykker i sikring, men ingen klarer å ta ut mannen. Vi har muligheter til å gå opp i 3-2, i stedet kontrer de inn et mål. Slik er det å være et bunnlag, sukker Hjetland og fortsetter:

– Etter det blir det Hawaii-fotball. Vi kjører på for å få en utligning, så setter de et fjerde, sier Oppegård-treneren.

SE tabellen i 4. divisjon her (ekstern lenke)

Varsellampene blinker

Nå blinker varsellampene for Oppegård. Laget ligger nest sist, under nedrykksstreken med syv poeng.

Fortsetter det slik rykker vi ned, konstaterer Hjetland.

Men han har på ingen måte gitt opp.

Jeg håper og tror at Oppegård holder seg. Jeg skal gjøre alt jeg kan. Men vi må ta samling i bånn. Vi trenger 25 poeng. Det blir en tøff høst, sier Oppegård-treneren.

Kommentarer til denne saken