Gå til sidens hovedinnhold

– Begynner å få litt høye skuldre

Artikkelen er over 8 år gammel

ØSTRE GREVERUD: Oppegård tapte i kveld 2-1 mot Fagerborg hjemme på Østre Greverud.

Oppegård hadde flere muligheter til å gå opp i ledelsen, i stedet var det Fagerborg som gikk opp i 1-0 først.

– De scorer med et kvarter igjen å spille. Det var surt.  De får noen sjanser, men jeg hadde håpet det hadde kommet scoring andre veien.

Oppegård fikk et nytt mål i mot kort tid etterpå.

– Stian Birkeland var meget god i dag. Han vinner hodedueller, treffer på alt av pasninger, men var nonchalant ved en anledning og vi mistet ballen. Så kontret de på oss og satte inn 2-0. Det føltes urettferdig, forteller Hjetland.

Oppegård hadde ingen tid å miste og gikk rett opp i angrep og ble tildelt et straffespark som Jørn Heggestad ekspederte i mål. Da var det kun minutter igjen av kampen.

– Vi vasker frem et par halvsjanser, men vi er ikke gode nok foran mål, sukker Hjetland.

LES mer om Oppegård her

Første målet vinner

Hjetland er fornøyd med lagets prestasjon, tross tapet, og mener at det var små marginer som skilte lagene.

– Det var en bra fotballkamp. En typisk første målet vinner-kamp, sier han og fortsetter:

Fagerborg er et godt lag. De spiller typisk Drillo-fotball. De slår langt og følger etter og er et vanskelig lag å spille mot, sier Oppegård-treneren.

Men Hjetland skryter også av eget lag.

– Vi har en god forsvarsrekke. Vi står bra, men klarer ikke å utnytte de mulighetene vi har. Fremover i banen er vi avhengig av enkeltspillere og vi klarer ikkke å tre frem de rette folkene i dag, forklarer Hjetland.

Høye skuldre

I en jevn kamp var det altså Fagerborg som kunne reise hjem til Oslo vest med alle poengene. Oppegård kunne trengt noen av dem, om ikke alle.

Nå begynner jeg å få litt høyere skuldre, men vi fikk heldigvis hjelp av de andre lagene i dag, sier Oppegård-trener Jørund Hjetland og sikter til lagets tabellposisjon.

SE tabellen her

Oppegård ligger på 10. plass, kun ett poeng foran Vollen.

– Vi har syv matcher igjen å gjøre det på. Jeg håper vi kan vinne fire av dem, sier Oppegård-treneren.

Lokaloppgjør neste

I neste serierunde er det duket for lokaloppgjør borte mot Kolbotn. Laget litt lenger nord i kommunen var best i oppgjøret på Østre Greverud i mai, og befinner seg i andre enden av tabellen. Kolbotn tok i kveld sin sjette strake seier. På papiret ser det tøft ut for et Oppegård som er i poengnød. Det ser ikke enklere ut når Jørn Heggestad må stå over etter å ha pådratt seg sitt tredje gule kort i kveldens kamp.

– Det er synd, for vi er så avhengige av han og vi har en tynn stall, men vi gleder oss til å møte Kolbotn, sier Jørund Hjetland.

Kommentarer til denne saken