Gå til sidens hovedinnhold

Greit nok med Oppegård-tap

Artikkelen er over 8 år gammel

OSLO: Oppegård åpnet sterkt i årets sesong med 6-3 hjemme mot Vollen, men de kom seg raskt ned på jorda igjen etter et 0-3 tap borte mot Grei.

LES OGSÅ: Pangstart for nyopprykkede Oppegård

- Det var ikke noe å si på resultatet. Vi starter bedre enn i forrige kamp. Grei ledet med 2-0 etter 25. minutter, men det var kanskje litt ufortjent. Vi så ganske bra ut, sier lagleder Magne Mellem Enoksen etter kampen.

De lå under tidlig i serieåpningen også.

- Vi klarte å bygge på en dårlig start i forrige kamp, da skulle vi vel klare å bygge på en god start i denne, sier Enoksen.

Men det motsatte skjedde. Grei tok mer og mer over, og Kristoffer Steen i Oppegård-buret måtte flere ganger varte opp med fine redninger for å hindre flere baklengsmål.

LES MER om Oppegård her

- Grei var det førende laget fra og med 2-0. De hadde unge, kvikke spillere, vi har ikke så mange av dem selv og da blir det store avstander og vi henger litt etter, forklarer laglederen og fortsetter:

- Vi får ikke brukt det vi er gode på, vi sliter litt med formasjon og plassering. De løpsterke blir pakket inn, og de som ikke er så løpssterke må ta løpene.

Enoksen tror det er fullt mulig å ta poeng mot dette Grei-laget.

- Grei er et godt fjerdedivisjons lag, men i dag er vi ikke på høyde. Vi kan fint ta dem i returoppgjøret, sier Magne Mellem Enoksen.

SE tabellen her (ekstern lenke)