Gå til sidens hovedinnhold

– I dag var vi ikke gode nok

Artikkelen er over 8 år gammel

OSLO: Oppegård tapte 3-1 mot Oslojuvelene i kveldens kamp i 4. divisjon. Oppegård-trener Jørund Hjetland måtte skuffet innse at laget han ledet ikke fortjente å få med seg noen poeng fra Haraløkka.

–  I dag var vi ikke gode nok. De to første kampene våre i høstsesongen har vært solide kamper der vi klarer å etablere spill og klarer å komme oss oppover i banen på en konstruktiv måte. Det klarer vi ikke i dag, og er for dårlige i de siste to tredjedelene, forteller han.

LES MER om Oppegård her

Oppegård hanglet i hele første omgang, men gikk allikevel til pause etter en scoring av Timmy Herland mot slutten av omgangen. Men Oslojuvelene skulle raskt gikk raskt gå opp i ledelsen etter pausehvilen.

Vi starter andre omgang med å gjøre feil på akkurat det vi snakket om i pausen. og blir straffet for det, påpeker Oppegård-treneren.

De gule og sorte klarte å etablere et visst trykk de siste 20 minuttene ved å slå langt.

Da vasker vi frem en tre-fire kjempesjanser, men får den ikke i nettet, sukker Hjetland.

I stedet kunne hjemmelaget utnytte en overgang mot slutten, fikk straffe og satte den sikkert i mål til 3-1.

Redusert

Oppegård slet med et redusert lag i dagens kamp, til trenerens frustrasjon.

Dette er fjerde divisjon på sitt verste med forfall på fire-fem spillere i timene før kamp. Vi har få mann og møter et lag som bruker mye ball og slår på tvers. Da henger vi egentlig ikke med for å være ærlig, sier Hjetland.

Ikke desperate

Selv om dette var et steg tilbake fra de to første kampene i høstsesongen, mener Hjetland at det er viktig at de ikke blir stresset.

Vi må ikke bli desperate, men dette var en kamp det var mulig å få noe ut av og vi kan egentlig ikke tape kamper som dette dersom vi skal holde oss i divisjonen. Jeg håper at vi kan bygge videre på de to foregående kampene, sier Oppegård-trener Jørund Hjetland.
 

Kommentarer til denne saken