Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn har én seierssjanse igjen

Artikkelen er over 6 år gammel

SOFIEMYR: Kolbotn jakter fortsatt sesongens første seier etter at de lørdag ettermiddag tapte 5-3 hjemme mot Fredrikstad 2.

- Det var egentlig en positiv kamp på mange måter, men som alltid slipper vi inn for enkle mål. Det har jo vært visa i hele år, sier kaptein Marius Scheele.Laget lå under med 2-0 til pause og bortelaget økte til 3-0 før Marius Scheele og Sindre Brevik sørget for at de hvite og blå hadde Fredrikstad-rekruttene innen rekkevidde med et kvarter igjen å spille. Som så ofte før i år slapp Kolbotn motstanderne lett til bakover, noe Fredrikstad-rekruttene utnyttet ved å gå opp til 4-2 og 5-2.

- Vi jobbet knallhardt og forsøkte å kjøre på, men luften gikk litt ut av oss etter 4-2, innrømmer Scheele.

Spiss Araz Shoaei satte inn et trøstemål fra straffemerket helt på tampen.

En siste sjanse

Kolbotn-spillerne henger ikke med nebbet, selv om tabellen ikke er noe spillerne kommer til å ramme inn og henge på veggen. Den er nemlig nitrist lesning. Ett poeng på 25 kamper og 113 i negativ måldifferanse er på ingen måte imponerende.

- Det har vært fryktelig dårlige greier, men det er god stemning i laget og det var gøy å spille i dag. De siste kampene har vært veldig positive, selv om det ikke har blitt noen poeng. Men det er klart, det er helt greit å rykke ned igjen når det har gått så dårlig. Det skal på mange måter bli deilig å få sesongen overstått, sier Scheele.

Nå har laget én siste sjanse til å ta en seier i år. Neste uke møter laget nabo Follo 2 i Ski.

- Det er spesielt gøy å møte Follo 2. Vi får håpe at vi klarer å skrape sammen en fin gjeng, slik at vi kan gjøre en god kamp mot dem. Dersom ikke de stiller med et veldig forsterket lag kan vi ha en sjanse, tror Marius Scheele.