Gå til sidens hovedinnhold

Oppegård karret seg over nedrykkstreken

Artikkelen er over 8 år gammel

ØSTRE GREVERUD: Oppegård tok tre meget viktige poeng da de slo Vestli 2-0 hjemme på Østre Greverud. Oppegård ledet 2-0 til pause etter scoringer av Kristian Holm og Shakil Mohammad. Oppegård klarte å holde på sin ledelse kampen ut, selv om Vestli hadde flere gode muligheter til å sette ballen i buret.

– Vi er heldige og scorer tidlig i kampen, etter det blir vi presset veldig tilbake og de skaper mange muligheter mot oss, sier Oppegård-trener Jørund Hjetland.

Men i stedet for at Vestli utlignet, utnyttet Oppegård en kontringsmulighet mot slutten av omgangen da Shakil Mohammad økte til 2-0, en ledelse som altså skulle holde kampen ut.

LES MER om Oppegård her

Viktig seier

Marginer som ofte har vært mot de gule og sorte i årets sesong, var med dem i kveld.

– Det er deilig å se at vi endelig setter noen sjanser. Vi har ikke klart å omsette så mange av de vi har skapt. Nå satt vi de, forklarer Hjetland og fortsetter:

– Vi gjør det vi ikke har gjort så ofte før i år, vi vinner. Det hadde vi behov for, det er ingen tvil om det.


Oppegård-treneren har helt rett i at seieren var nødvendig. Med tre poeng i dag snek laget seg forbi Vollen på målforskjell og klatret over nedrykkstreken. Men det er jevnt i bunnen og laget trenger alle poengene de kan få i de fem gjenstående kampene. I neste runde venter Heggedal.

– Nå får man glede seg over tre poeng, det er fem matchballer igjen, så får vi se. Heggedal hjemme er mulig. Klarer vi å vinne den ser jeg lysere på situasjonen, men vi trenger to, kanskje tre seiere til for å klare oss, tror han.

SE tabellen i 4. divisjon her

Positive tegn

Hjetland var ikke spesielt imponert over eget lag i dag, men syntes han så konturene av noe positivt.

– Vi gjør ingen god kamp i dag, men vi var bedre enn Vestli og man kunne ane et snev av stabilitet i det vi gjør, sier han og utdyper:

– Cato (Hestnes) var veldig god i mål og gjør noen viktige redninger. Forsvaret med Kristian Holm  og Stian Birkeland gir oss stabilitet. Det fungerer mye bedre enn tidligere i sesongen.


Han trekker også frem unge Henrik Fallang.

– Han står frem i dag. Han er en flott fotballspiller som fortjener honnør. Han er et forbilde, det er bra for Oppegård at vi har en så ung og så god spiller, skryter Oppegård-treneren.
 

Kommentarer til denne saken