OPPEGÅRD: Etter to år i femtedivisjon redebuterte Oppegård i fjerdedivisjon tirsdag kveld. Og de fikk den best tenkelige starten på sesongen, da de beseiret Vollen 6-3 hjemme på Østre Greverud kunstgress.

- Seieren betyr selvfølgelig at vi har fått en god start på sesongen, men ikke så mye mer enn det, sier hovedtrener Jørund Hjetland og utdyper:

- Selv om vi fikk tre poeng i dag, er det fortsatt 21 trepoengere å spille om. Så mye kan skje.

Dårlig åpning

Men det så ikke ut som om poengene skulle bli igjen på Oppegård denne regntunge tirsdagskvelden. Etter 18 minutter lå nemlig hjemmelaget under 2-0.

- I starten av kampen sto gutta med fingeren i nesa, som jeg kaller det. Det betyr at de sto stille og ikke gjorde ingenting, sier Hjetland.

Tre scoringer på ti minutter

Scoringer av Henrik Selnes og Jørn Heggestad gjorde imidlertid at lagene gikk til pause med 2-2, og noen justeringer i pausen gjorde at det nærmest var ett lag på banen i andreomgang.

På ti minutter snudde Oppegårdherrene 2-2 til 5-2 ved scoringer av Anders Hasselgård, Martin Flatgård og et til av Selnes.

- I andreomgang fikk vi mindre avstand mellom lagdelene, noe som gjorde at det var vi som jaget på dem, og ikke motsatt, forklarer Hjetland.

Timothy Herland kunne tre minutter før full tid fastsette sluttresultatet 6-3, og Oppegård kunne med det innkassere årets første trepoenger.