ØSTRE GREVERUD: Oppegård tok tre meget viktige poeng, da de slo Rilindja 4-3 hjemme på Østre Greverud. De gulkledte lå under med 2-1 til pause, men klarte å snu kampen etter hvilen. Daniel Bergersen ble matchvinner med sin 4-3 scoring på overtid.- Dette var veldig deilig, rett og slett. Vi har hatt et par ufortjente tap i det siste, blant annet mot KFUM, men det kan vi ikke tenke på nå, sier Oppegård-trener Jørund Hjetland.

LES MER om Oppegård

Godt bortelag

Rilindja gikk ut i et høyt tempo fra start, og hjemmelaget fikk tidlig trøbbel. Allerede etter syv minutter lå den første ballen bak Oppegård-keeper Kristoffer Steen.

- De var bra og det beste laget vi har møtt i år. De ville ha oss frem og klarte å spille opp mellom midtbanen og vårt forsvar. Da ble de veldig rettvendt i mellomrommet. Det var ikke bra, forklarer Oppegård-treneren.

Hjemmelaget kom seg litt bedre inn i kampen og Jørn Heggestad utlignet fra 11-meteren etter et drøyt kvarter. Fem minutter før pause ble bortelaget tildelt straffespark, satte inn den og det sto 2-1 til Rilindja da lagene gikk til pausehvilen.

Sto og vippet

Midstopper Bjørn Erik Wiig utlignet etter drøye timen etter en dødball. Rilindja gikk på ny opp i ledelsen ti minutter senere

- Vi følte vi hadde muligheter og klarte å tette mellomrommet mellom midtbane og back. Jeg vil påstå at vi var bedre enn dem i annen omgang fra 2-2 og ut, sier Hjetland.

Tormod Lundh utlignet til 3-3 tyve minutter ut i annen omgang, og lagene var igjen like langt.

- Da åpnet kampen seg, som det ofte gjør i 4. divisjon, og det bølget litt frem og tilbake, forklarer treneren.

Så skulle innbytter Daniel Bergersen bli matchvinner på overtid. Henrik Fallang spilte Bergersen igjennom, og 4-3 var et faktum.

- Det var helt bevisst, han gjorde akkurat det vi snakket om før jeg byttet han inn. Gøy for begge to, sier Hjetland.

Det endte med tre kjærkomne poeng for hjemmelaget.

- Nipoengs-kamp

Oppegård gikk til kampen med tre knepne tap på rad, noe som har ført dem tilbake under nedrykkstreken. Dagens poengfangst var svært viktig. Laget blir værende på neste siste plass, men kom opp på samme poengsum som Årvoll, som tapte sin kamp mot Heggedal.

Det er fire kamper igjen å spille. For Oppegård er tre av disse bortekamper.

Neste serierunde reiser de gule og sorte netopp til Årvoll. Det blir en nøkkelkamp for begge lag og en kamp ingen av lagene bør tape. Særlig Oppegård vil få det tøft skulle reise hjem fra Årvoll kunstgress med null poeng. De har langt svakere målforskjell enn Årvoll og vil dermed i praksis ligge fire poeng bak med tre kamper igjen å spille.

SE tabellen i 4. divisjon her

- Det blir en nipoengs kamp. Taper vi den hjelper det ingenting med seieren i dag. Det blir tøft, for Årvoll er litt i dytten, sier Oppegård-treneren, og avslutter:

- Jeg håper virkelig, for Oppegårds del, at vi holder oss. Tenk om vi kunnne fortsatt med denne stammen, for det er et ganske OK fotballlag. Det er en del gode fotballspillere her.