Kruse sang inn det nye året

MED KRUSE I SPISSEN: Med Jannike Kruse ble årets nyttårskonserter spilt for fulle hus i Kolben i helgen. FOTO: OLE KR. TRANA

MED KRUSE I SPISSEN: Med Jannike Kruse ble årets nyttårskonserter spilt for fulle hus i Kolben i helgen. FOTO: OLE KR. TRANA

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Med et særdeles opplagt Oppegård Janitsjar, sang Jannike Kruse inn det nye året under helgens nyttårskonserter i Kolben.

DEL

KOLBOTN:Tre forestillinger - tre fulle hus. Det var status etter at Oppegård Janitsjar for 24. året på rad spilte opp til nyttårskonserter denne helgen.
–Vi har fylt Kolben tre dager på rad, det vil si at rundt 1200 mennesker har hørt på nyttårskonsertene. Det er vi kjempefornøyd med, smilte Magne Braaten etter helgens konserter i Kolben.

Kruse overbeviste.

Årets gjestevokalist var den allsidige Jannike Kruse. Kruse, som er kjent både som sanger og skuespiller, vartet opp med låter som blant annet "My favourite things" fra The Sound of Music og "Over the rainbow", før hun smelte til med kveldens store høydepunkt - "Gabriellas sång". Med sin store stemme sang Kruse alle de besøkende opp fra sine seter.
–Vi er kjempeimponert alle sammen over Jannike Kruse. Stemmen hennes overgikk mine forventninger, mente Braaten.

Korpsets høydepunkt.

Ikke uventet hadde også Oppegård Janitsjar noen velkjente nyttårsraketter på lur - blant de "Pomp and Circumstance" og "Champagnegalopp". Krydret med andre gode korpslåter, sørget korpset nok en gang for en kvalitetsmessig god nyttårskonsert.
–Nyttårskonserten er den største konserten vi har i år, og ut ifra responsen vi har fått fra publikum, virker det som om den har falt i smak, fortalte Braaten, og fikk sine antagelser bekreftet av publikummer Kari Thorgersen.
–Så langt har det vært veldig bra. De er dyktige, konstaterte Thorgersen etter første avdeling søndag.

Dirigentdebutant.

Foruten om Jannike Kruse, var det en debutant som sto i sentrum for nyttårskonserten. Oppegård Janitsjars nye dirigent, Frode Amundsen, var for første gang sjef for nyttårsrakettene.
–Det fulgte en del spenning med det, for dette er jo den store tingen for korpset, erkjente dirigenten, som var fornøyd med sine musikere.
–Korpset låt bra, og de har hatt en utrolig utvikling. De har blandede aldersgrupper og potensialet deres er veldig stort, avsluttet Amundsen før han hastet av gårde til ny konsert.

Artikkeltags