Liane og landslagsspiss skrev under for Kolbotn

Cecilie Liane er klar for minst ett år til med nye taklinger i Kolbotn-drakt.

Cecilie Liane er klar for minst ett år til med nye taklinger i Kolbotn-drakt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

SKI: Kolbotn har ikke ligget på latsiden den siste uken. Nå har ytterligere to spillere signert kontrakt med klubben.

Backen Cecilie Liane, som er den som har lengst fartstid av samtlige spillere i Kolbotn, har signert for et nytt år. Liane ble kåret til KILs beste spiller av trenerapparatet i 2015. Stabæk, Vålerenga og Lillestrøm skal ha vært interessert i jenta fra Froland.

- Det som er gøy med Cecilie er at hun bare har fortsatt å utvikle seg, selv om hun nå har vært med ganske lenge. Hun hadde en kjempesesong i 2015, og tok også en viktig lederrolle i laget. Sånn sett er hun også en viktig spiller for oss. Hun er en av kulturbærerne i Kolbotn, sier sportslig leder i Kolbotn Kvinnefotball, Hege Jørgensen.

Landslagsspiss på plass

Kolbotn har jaktet en spiss, egentlig siden Synne Jensen forsvant etter vårsesongen. Nå er den jakten over. Den finske landslagsspissen Juliette Kemppi er nå klar for Sofiemyr-klubben. 21-åringen har vært på Kolbotn-trening og vist seg frem. Inntrykket hun ga var mer enn positivt.

- Kemppi er en hurtig spiller, og en veldig god avslutter. Ikke noen kraftspiss, men en smart spiller med blikk for spillet. Hun er også ganske rutinert til tross for sin unge alder, og kan brukes på andre plasser på banen også, forteller Jørgensen.

- Er Kolbotn-stallen nå spikret for 2016-sesongen?

- Det er ikke helt sikkert. Kanskje kommer det en overraskelse i løpet av de neste dagene, sier en hemmelighetsfull leder.

- Det er desember, og tidlig å gå ut med noe mål, men slik du ser det, hva kan Kolbotn sikte mot kommende sesong?

- Vi må jo være klar over at vi fremdeles har en ung stall. En utrolig spennende stall med mye potensial. Det ligger jo litt i ryggmargen til Kolbotn at vi skal vær med oppi der, men jeg tror vi skal være litt tålmodige, og ikke nødvendigvis si at vi skal ta medalje allerede kommende sesong, sier Jørgensen.

Artikkeltags