Gå til sidens hovedinnhold

1.335 vil jobbe på det nye spa-anlegget på Sofiemyr

Artikkelen er over 6 år gammel

Nordens største spa- og velværesenter har fått enorm respons på sine stillingsannonser. Mange av søkerne kommer fra konkurrentene.

OPPEGÅRD: Det er store økonomiske verdier som skal ivaretas når det skal ansettes folk i de forskjellige avdelingene på spa-anlegget. 300 millioner vil være investert når åpningen finner sted den første uken i desember. Hver ansettelse er like viktig. Ingenting blir overlatt til tilfeldigheten.

Første nåløye for søkerne blir å komme på rekrutteringseventet som skal foregå i Kolben kulturhus 23. august. Bare 200 av søkerne blir invitert.

Verdier

Mikael Eliassen, som er pre opening manager hos The Well, mener noe av det viktigste på eventet blir å informere søkerne om spa- og velværesentrets verdier.

– Det er viktig at søkerens verdier sammenfaller med spa-senterets. Intervjuene vil skje avdelingsvis og i grupper.

Stillingen som har fått flest søkere, er resepsjonist. Hele 296 personer ønsker å jobbe i resepsjonen på The Well.

Det er en stor overvekt av kvinnelige søkere på de fleste av stillingene som skal besettes.

– Vi finner det ekstra hyggelig at så mange fra Follo har søkt, fortsetter Eliassen.

Det blir også mange praktiske oppgaver på enkelte søkere.

Massørene som har søkt på massasjestillingene må vise hva de kan i praksis. De må utøve massasje på spasjef og andre massører som er utlånt fra blant annet Farris Bad.

Sosiale medier

Ledergruppen på ni personer ble rekruttert tidligere, og vil være med på ansettelsene. Eliassen tror bakgrunnen for den store søkerbunken, er at de har gjort en god jobb med annonseringen sin på sosiale medier.

– Vi traff veldig godt med kampanjen vår. Det er på Facebook og LinkedIn vi har brukt mest ressurser for å rekruttere medarbeidere. I tillegg har vi annonsert lokalt og på finn.no

Han tror ikke nødvendigvis det er fallet i oljenæringen og den arbeidsledigheten det har skapt som gir effekt.

Mange nasjoner

– På kokk- og servitør stillingene kan det kanskje ha spilt inn. Det som er morsomt er at vi har alle mulige nasjoner i søkerbunken.

Det er ikke slik at alle de utlyste stillingene er hundreprosentstillinger. Eliassen mener spa-anlegget vil ha behov for 60 til 70 årsverk.

Kommentarer til denne saken