Are fra Tårnåsen ble Nabolagsmillionær

Are Hagen Lepsøy fra Tårnåsen ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Her har han tatt en selfie med kona, Ina rett etter at Norsk Tipping hadde ringt

Are Hagen Lepsøy fra Tårnåsen ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Her har han tatt en selfie med kona, Ina rett etter at Norsk Tipping hadde ringt Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

OPPEGÅRD: Fredag kveld opplevde Are Hagen Lepsøy (34) fra Tårnåsen det alle drømmer om, men ingen tror vil skje: Han fikk den berømmelige telefonen fra Norsk tipping. Are ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Ikke nok med det. Han hadde nemlig levert to kuponger og vant i tillegg 100.000 kroner.

- Helt surrealistisk. Det føles fortsatt lite troverdig, sier han da ØB ringer litt senere på fredagskvelden.

Han og kona, Ina, har satt seg ned med en god film.

- Vi tar det som en vanlig fredagskveld, ler Ina.

- Har du vanligvis vinnerlykke, Are?

- Nei. Fra før har jeg vunnet maks en tusenlapp. Nylig hadde jeg fem rette i lotto, men da ga det bare 220 kroner i uttelling.  Senest i går snakket jeg om det på jobben, at jeg aldri kommer til å vinne noe stort, sier Are som er teknisk entreprenør og til daglig jobber som prosjektleder innen rør.

- Hva bruker man 1,1 millioner kroner til?

- Da kan man betale ned på lånet sitt. Og så blir det litt til overs til en landeveissykkel og en ferietur, tenker jeg, sier en fornøyd millionær på Tårnåsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken