Are fra Tårnåsen ble Nabolagsmillionær

Are Hagen Lepsøy fra Tårnåsen ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Her har han tatt en selfie med kona, Ina rett etter at Norsk Tipping hadde ringt

Are Hagen Lepsøy fra Tårnåsen ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Her har han tatt en selfie med kona, Ina rett etter at Norsk Tipping hadde ringt Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

OPPEGÅRD: Fredag kveld opplevde Are Hagen Lepsøy (34) fra Tårnåsen det alle drømmer om, men ingen tror vil skje: Han fikk den berømmelige telefonen fra Norsk tipping. Are ble fredagens millionvinner i Nabolaget. Ikke nok med det. Han hadde nemlig levert to kuponger og vant i tillegg 100.000 kroner.

- Helt surrealistisk. Det føles fortsatt lite troverdig, sier han da ØB ringer litt senere på fredagskvelden.

Han og kona, Ina, har satt seg ned med en god film.

- Vi tar det som en vanlig fredagskveld, ler Ina.

- Har du vanligvis vinnerlykke, Are?

- Nei. Fra før har jeg vunnet maks en tusenlapp. Nylig hadde jeg fem rette i lotto, men da ga det bare 220 kroner i uttelling.  Senest i går snakket jeg om det på jobben, at jeg aldri kommer til å vinne noe stort, sier Are som er teknisk entreprenør og til daglig jobber som prosjektleder innen rør.

- Hva bruker man 1,1 millioner kroner til?

- Da kan man betale ned på lånet sitt. Og så blir det litt til overs til en landeveissykkel og en ferietur, tenker jeg, sier en fornøyd millionær på Tårnåsen.

Artikkeltags