Har du lyst å være med på fisketur?

Foto: TRYGVE SOLSTAD

Foto: TRYGVE SOLSTAD

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

KOLBOTN: Oppegård jeger- og fiskerforenings (OJFF) fiskere har fiskedag ved Kolbotnvannet på Skogsland. Det skjer torsdag 14. juni mellom 18.00 og 20.00. Det blir flotte premier til alle barn. Ta med redningsvester. Ingen forhåndspåmelding. Grilling av pølser.

– Vi oppfordrer alle til å ta med barn og barnebarn og få noen trivelige timer nede ved vannkanten. Erfarne sportsfiskere fra OJFF stiller opp og lærer barna å fiske. Det betyr at alle som har lyst, kan møte opp uten å ha meldt seg på i forkant. Et konkurransemoment for flest fisk og største fisk legges også inn i arrangementet. Det er stor sannsynlighet for å få fisk, abbor, mort og gjedde. Alle barn får også flotte premier.

– Fisking er gratis for barna, kan utøves nær sagt over alt, kan tilpasses alle nivåer av mestring, er en aktivitet du kan utøve alene uten å føle deg ensom, inneholder elementer av læring, spenning, fornøyelse og nytte.

– Aktiviteten er kjønnsnøytral, og det er ingen store kostnader knyttet til utstyret. OJFF har markstenger, men ta med stenger hjemmefra samt agn. Så vel møtt på Skogsland til en trivelig fiskekveld, oppfordrer Trygve Solstad i OJFF.

Si din mening i kommentarfeltet under!

Artikkeltags