Kondomeriet har «årets nettredaktør»

 Da hun kom på jobb dagen etter seieren, ble Maria Ebbestad møtt av store smil og skryt fra gode kolleger, blomster og champagne. – Man blir veldig takknemlig og stolt, smiler Kondomeriets nettredaktør. FOTO: CHRISTIAN CLAUSEN

Da hun kom på jobb dagen etter seieren, ble Maria Ebbestad møtt av store smil og skryt fra gode kolleger, blomster og champagne. – Man blir veldig takknemlig og stolt, smiler Kondomeriets nettredaktør. FOTO: CHRISTIAN CLAUSEN

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

TROLLÅSEN: I løpet av et drøyt år har nettredaktør Maria Ebbestad fått såpass fart på Kondomeriets profil i sosiale medier at det fortjente en pris.

– Du skal være veldig glad i å være pålogget. Det blir sånn at å sjekke sosiale medier er det første jeg gjør når jeg står opp og det siste jeg gjør før jeg legger meg, innrømmer Kondomeriets relativt ferske nettredaktør, journalistutdannede Maria Ebbestad fra Svelvik i Vestfold.

Torsdag forrige uke vant hun heder, ære, diplom og 25 000 kroner i reisestipend til faglig påfyll da Webforum kåret henne til årets nettredaktør.

Les også:

Slik lød juryens dom

– Årets Nettredaktør er en kandidat som i sitt virke nærmest definerer denne nye nettredaktør-rollen. Foruten å drive PR, nettsted og nettbutikk, er hun også svært aktiv på bedriftens vegne i sosiale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, blogger, Google Plus og Pinterest, står det å lese på Farmandprisens nettsider.

Juryen besto av Roar Eriksen, Redperformance, Nina Furu, Webforum, Arne Hjeltnes, Creuna og Arve Stølann Angell, Farmand Activum.

Over 200 bedrifter var nominert, og Kondomeriets nettredaktør tok prisen hjem i konkurranse med fire store: Forsvaret, Universitetet i Oslo, Avinor og NetCom/Visma.

– Jeg er kjempestolt av nettredaktøren vår, sier Merethe Sarris, innkjøps- og markedsansvarlig i Kondomeriet.

– Moro at vi blir lagt merke til blant andre store konsern, mener Ebbestad.

Skriver om sex hver dag

Ebbestad pendler daglig fra Vestfold og stortrives i jobben, sier hun. Stillingen har hun hatt siden januar i fjor.

– Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er så viktig, mener hun.

I tillegg til å holde kontroll på kundekommunikasjonen i sosiale medier, får hun brukt journalistkunnskaper og erfaringer aktivt også i andre deler av stillingen.

Les flere nyheter her!

Gjør det bra

Kondomeriet har vært basert i Follo i over 10 år, etter at firmaet ble startet i Oslo for 23 år siden. Kjeden har 10 butikker rundt om i Norge, pluss en nettbutikk.

I morgen åpner Kondomeriet ny og større butikk i Ski. I tillegg er firmaet i gang med å se etter en ekstra medarbeider til kontoret på Trollåsen.

Si din mening i kommentarfeltet under!

Artikkeltags