OSLO: Etter seieren over Rufus sto jubelen i taket i "garderoben" til Oppegård. Kampen ble spilt på Ekeberg, og der følger det ingen garderober med i baneleien. Derfor stilte lagkaptein David Breiby med bobil, slik at spillerne skulle ha et sted å gjøre av seg før kampen – og ikke minst etter kampen, da seieren skulle feires.

Topper tabellen.

Jubelen ble nok om mulig enda mer ekstatisk da de senere på kvelden fikk vite at topplaget Ljan hadde spilt uavgjort mot Veitvet, noe som innebar at Oppegård topper tabellen før siste serierunde. To lag rykker direkte opp. For å gjøre toppthrilleren fullkommen, tar vi med at Oppegård i siste serierunde får besøk av nettopp Veitvet.
Kampen i går kveld ble aldri verken spennende eller noen stor forestilling, til det sto det for mye på spill og banene på Ekeberg er for ujevne – spesielt for et lag som nesten ikke har hatt annet enn kunstgresset på Østre Greverud under knottene på treningene i år.
Rufus er et lag som har tilhold på nederste halvdel av tabellen, og der spillerne har navn som Garrincha, Iceman og Plutonaldo på ryggen.

To raske mål.

– Det ble en slitekamp i dag. Men i fjor ville vi tapt en kamp som dette. I tillegg til å rykke opp, satte vi oss som mål at vi skulle trene mer og komme i bedre form. Alt dette har vi greid, slår hovedtrener Geir Sjøvold fast. Han har nå trent Oppegård i tre sesonger, og skal sammen med assistenttrener Trond Dynna, keepertrener Øivind Olsen og lagleder Magne Enoksen ha mye av æren.
Eirik Stokmo gjorde 1-0 til Oppegård på et flott volleyskudd. Midtveis i første omgang noterte toppscorer Snorre Jensen seg for to raske mål, og når keeper Håkon Mæland var like viktig for laget i motsatt ende av banen, var Rufus i realiteten sjanseløse til å ta igjen ledelsen.
– Har dere noe i fjerde å gjøre?
– Vi må nok ta et steg til for å klare oss der, men det er mulig. Nå skal vi først forsøke å vinne divisjonen, så skal vi tenke på neste sesong, sier Sjøvold, som ennå ikke vet om han blir med laget opp som trener.