Gå til sidens hovedinnhold

"Pimpernellen" på CD

Artikkelen er over 13 år gammel

Scenario-forestillingen "Den Røde Pimpernell" er kommet ut som CD.

KOLBOTN: I fjor høst besøkte ca. 3000 mennesker Scenarios musikal "Den Røde Pimpernell" i Kolben kulturhus. Nå er det mulig å friske opp gamle minner via CD-utgivelsen. Opptak av lyd er gjort i Kolben i september og november 2007, på forestillingene 10. november, 15. november og 17. november.
Lilja Neergaard har gjort den grafisk design, Jarle Nyttingnes omslagsfoto og Kåre Fintland og Lilja Neegard står bak fotografiene som følger med utgivelsen.
Utgivelsen er delt i to med til sammen 40 nummer.
"Den Røde Pimpernell" er en musikal av Nan Knighton (tekst) og Frank Wildhorn (musikk) basert på bøkene skrevet av baronesse Emma Orzy.
Pimpernellen ble oppført i Kolben fra 31. oktober til 22. november 2007. Det er Kolbotn-mannen og Scenarios egen Sven Torneberg som står bak den norske oversettelsen og bearbeidelsene. Ytterligere musikkarrangementer er gjort av Bjørn Bjerknæs-Jacobsen, korarrangementer ved Kari-Mette Nordheim med Christopher Fifield som dirigent og Sean Lewis med lyddesign.
For dem som måtte lure; Selvfølgelig får du høre Liv Ragnhild Torneberg, Kari Mette Nordheim, Trond Teigen, Anders Lyseggen, Sven Torneberg, Terje Moen, Ole Endresen, Linda Kronen Sømme (som vi sist husker som Pippi i Astrid Lindgren-forestillingen i Kolben), Ingebjørg Haave Jensen, Kristin Tangen Grendahl og alle de andre.
I Scenario får vi opplyst at utgivelsen foreløpig er produsert i 500 eksemplarer. CD-platen kan kjøpes gjennom Scenarios hjemmeside www.sceneartister.no