Oppegård SV har avholdt tidenes siste årsmøte

NY LEDER: Håkon Gulbrandsen er valgt til ny leder for Oppegård SV. Her sammen med Synnøve Snyen, SVs kommunestyrerepresentant.

NY LEDER: Håkon Gulbrandsen er valgt til ny leder for Oppegård SV. Her sammen med Synnøve Snyen, SVs kommunestyrerepresentant. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Håkon Gulbrandsen ble torsdag valgt til ny leder for Oppegård SV. Nå planlegger de sammenslåing med Ski SV.

DEL

OPPEGÅRD: Oppegård SV fikk 7,4 prosent i stortingsvalget og har vokst fra 49 til 59 medlemmer på ett år. Nå ruster de seg til kommunevalget.

– Vi skal jobbe beinhardt for å sikre mange SV-ere som kan ta kampen for et mer rettferdig og miljøvennlig Nordre Follo, sier Håkon Gulbrandsen.

Stortingsrepresentant Nicholas Wilkinson (SV) fra Oppegård er overbevist om at Gulbrandsen blir en bra leder, etter å ha sett hans innsats under forrige valgkamp.

– Jeg tror hele det politiske Oppegård ble overrasket over hvor aktive Oppegård SV var og hvor mye Håkon fikk til. Ingen var i tvil om at SV var mot støyen fra beredskapssenteret og for en bedre miljøpolitikk.

Krav om Kolbotnvannet

På årsmøtet vedtok Oppegård SV en uttalelse for rensing av Kolbotnvannet. Målet er å kunne bade i tjernet i sentrum innen 2023. SV krever at kommunen kommer opp med en samlet plan for hvordan dette skal gjøres.

– Utskiftingstakten på vann- og avløpsrørene må økes betraktelig. Kommunen må stille vilkår overfor utbyggere nær Kolbotnvannet at det skal sikres mot avrenning fra tette overflater ned til Kolbotnvannet, for at de skal få byggetillatelse. Det må tas jevnlige vannprøver av tarmbakterieinnholdet. I dag blir ikke dette gjort fordi det ikke er noen offentlig badeplass i Kolbotnvannet.

Nytt SV-styre

Leder: Håkon Gulbrandsen

Skoleringsansvarlig: Mari Ann Berg

Sekretær: Ketil Akerø

Facebook-ansvarlig: Amalie Widerberg

Medlemskontakt: Ragnhild Bendiksby

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken