Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn utklasset av Avaldsnes

Artikkelen er over 6 år gammel

Et heltent Kolbotn-lag startet optimistisk borte mot Avaldsnes. Men to tidlige scoringer for hjemmelaget gjorde det tungt for de bronsejagende Kolbotn-jentene. Rett før pause gikk Avaldsnes opp til 3-0.

SE BILDESERIE FRA KAMPEN HER

I andre omgang ble det fortsatt bare nesten for et Kolbotn som presset på for redusering. I stedet kunne Avaldsnes øke til både 4-0 og 5-0.

Rivalen vant

Hvis det er til noen som helst trøst, hadde det ikke hjulpet om Kolbotn vant heller. Arna-Bjørnar slo Røa 1-0. På forhånd var Kolbotn avhengig av at Arna-Bjørnar skulle avgi poeng hjemme mot Røa. Kolbotn hadde dårligere målforskjell enn bergenserne og var avhengig av å få minst ett poeng mer enn Arna-Bjørnar. Det gikk altså ikke.

- Vi begynte å gjøre individuelle feil etter at Avaldsnes fikk de første målene. Jeg kan ikke klandre spillerne for at gnisten forsvant, sier trener David Brocken, som prøvde å få opp motivasjonen i garderoben i pausen.

- Når vi først skulle tape, så gjorde vi det skikkelig, sier Brocken galgenhumoristisk.

SE SLUTTABELLEN I TOPPSERIEN HER

Årets komet

Kolbotn har i hvert fall én ting å glede seg over på Avaldsnes stadion i dag: Synne Jensen fikk prisen som Årets komet i Toppserien før avspark.

- Vi er strålende fornøyde med fjerdeplassen. Vi fortjener den etter en flott sesong. Neste år håper vi å gjøre det som skal til for å ta enda et steg opp, sier David Brocken.

I LSK-hallen møttes en gjeng tidligere Kolbotn-spillere da LSK Kvinner slo Stabæk 3-0 og sikret seg gullet i en ren seriefinale.

Avaldsnes kom til slutt ett poeng bak Kolbotn og måtte nøye seg med femteplassen.