Gå til sidens hovedinnhold

Kolbotn knust igjen

Artikkelen er over 6 år gammel

SPIKKESTAD: Kolbotn ble fraløpt, utspilt og kontret i senk fra første stund søndag, da de tapte sin fjerde kamp på rad i håndballens 1.divisjon. Hjemmelaget St Hallvard vant til slutt hele 37-20.

 - I dag var vi rett og slett ikke til stede fra start, og det ser ut til at vi ikke helt skjønner hvilket nivå vi må være på for å ta poeng i denne divisjonen, sier en tydelig skuffet Kolbotn-trener, André Kolstad.

Gjestenes spede forsøk i starten ble lett omgjort til kontringer for hjemmelaget som møtte Kolbotn med et paddeflatt 6-0-forsvar, men som var tidlig og tøft ute på angrepsspillerne.

Når hjemmelaget ikke fikk kontret, var de farlige i ankomstfasen, og keeper Lars Erik Sørli fant aldri ut av skuddene til kampens toppscorer, Fredrik Utengen (8 mål).

Se flere bilder fra kampen her

Gamle synder

På stillingen 6-1 til vertene, etter bare 7.23, tok Kolbotn-trener Kolstad time out. Det så en stund ut til å hjelpe, for de var oppe på både 5-7 og 6-8 og var med ett med i kampen igjen. Da hadde Thomas Søgaard vist frem underarmskuddet sitt, Jørn Klepp Thorgersen hadde dundret inn et par langskudd og Torbjørn Andersen hadde åpnet målkontoen.
Men så var det tilbake til gamle synder igjen.

- Ja, vi tar dem jo nesten igjen, men så begynner vi å gjøre dumme ting igjen, konstaterer Kolstad.

Nå avgjorde hjemmelaget ubønnhørlig kampen, og slapp ikke Kolbotn-skudd mellom stengene før det sto 14-6 på tavla. Selv ikke 7-meterkast hjalp. Da kom Sondre M. Juul inn og reddet Søgaards skudd.

Ved pause sto det 19-10, og kampen fortsatte i samme spor i andre omgang – St Hallvard scoret stort sett to mål for hver gang Kolbotn scoret ett.
Den største spenningen var nesten hvordan de skulle få i gang kamp og klokke igjen, etter at sluttsignalet plutselig lød etter 20 spilte minutter.

- Tror vi kan

Men rett skal være rett: Kristian Surén spilte til tider brukbart etter pause, Markus Fartum (16) fikk sine to første scoringer og Thomas Søgaard viste frem flere flotte skudd.

- Jeg tror fortsatt vi kan ta dette nivået, men jeg må innrømme at det er en stund siden vi har vist det, sier trener André Kolstad.

Som helst ville se kampen på nytt før han kunne trekke frem noe positivt.