Gå til sidens hovedinnhold

LSK-supportere tagget ned Vålerenga-buss

Artikkelen er over 8 år gammel

OPPEGÅRD: Vålerenga spiller bortekamp mot Lillestrøm i kveld. Et klassisk møte mellom to erkerivaler. Også utenfor banen. I løpet av natten har Kanari-fansen tagget ned Greverud-bussen med gul maling. “Hater Enga” og "Gul makt" pryder nå supporterbussen.

Greverudbussen er et tilbud til alle Vålerenga-supportere i Follo-regionen. De arrangerer turer til alle Vålerengas hjemmekamper og nærliggende bortekamper.

Bussen går fra Valentinos på Greverud-senteret, og om bord får man kjøpt drikkevarer, hørt på stemningsskapende musikk og slått av en prat med likesinnede.

Vil kanskje politianmelde

Ansvarlig for bussen, Jan Ingebretsen fra Oppegård, har en idé om hvem som kan stå bak hærverket, og det vil bli vurdert å politianmelde ugjerningen.

– Vi vet at det bor noen fra Kanari-fansens Ultras i området, men vet jo ikke hvem som står bak. Vi skal prate litt om dette og se hva vi foretar oss, sier Ingebretsen. Han og en gjeng Enga-supportere skulle av gårde til kveldens kamp mot Lillestrøm da vi snakket med ham.

– Vi må bare få tak i noe hvitmaling og få malt over det verste, sier Ingebretsen.

– Lavmål

– Dette er et lavmål. Vi har gjort dumme ting vi også, helt klart, men vi prøver å holde litt klasse på det vi driver med. Dettte er jo rent hærverk. Man kan kanskje ikke forvente noe mer stilfullt fra den kanten. Vi får se hva dette vil koste, så kanskje vi kan ta det på Klanens reisebudsjett, sier talsmann for Klanen, Christian Kjellsen, oppgitt.