Isaksen forlater Kolbotn

Ingvild Isaksen har spilt sin siste kamp i den hvite og blå Kolbotn-drakta. Her fra seriekamp mot LSK i sommer.

Ingvild Isaksen har spilt sin siste kamp i den hvite og blå Kolbotn-drakta. Her fra seriekamp mot LSK i sommer. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

KOLBOTN/DRØBAK: Ingvild Landvik Isaksen forlater Kolbotn. Hun har signert  en toårskontrakt for den regjerende seriemesteren Stabæk.

Det bekrefter Isaksen overfor ØB via telefon.

– Jeg drar til Stabæk for å få nye utfordringer og impulser. Jeg vil utvikle meg videre og trenger forandring, sier Isaksen.

Hard kamp om plassene

Hun får tøff konkurranse i Stabæk. Landslagsspillerne Ingvild Stensland og Trine Rønning har bekledd de to midtbaneposisjonene til bærumsklubben. Isaksen erkjenner at konkurransen blir tøff.

LES FLERE SAKER OM KOLBOTN

– Jeg tror det blir en sunn og god konkurranse. Jeg må heve nivået mitt for å komme inn i startelleveren, innrømmer hun.

Midtbanespilleren legger bak seg åtte år i Kolbotn, hvor hun har utviklet seg fra en sjenert nykomling til klubbkaptein og fast inventar på landslaget. Jenta fra Drøbak ser tilbake på oppholdet med glede. Samtidig avskriver hun heller ikke en retur til KIL - en eller annen gang.

– Jeg vil takke for alt gjennom åtte år. Klubben betyr veldig mye for meg, forteller Isaksen.

Hun var sterkt delaktig på laget som vant sølv i fotball-EM i Sverige i sommer. Hun spilte 21 kamper for Kolbotn i årets seriespill, og sørget for tre scorigner fra sin midtbaneposisjon.

LES FLERE FOTBALLSAKER

Spillerflukt

Midtbanespilleren er dermed den femte spilleren som forlater KIL i vinter. Fra før har Daniela Schwarz og Camilla Christensen signert for Vålerenga. Kirvil Schau Odden og Nora Byom Nilssen spiller i 2014-sesongen for Røa.

Artikkeltags