Se Oppegård-familien kjempe mot naturkreftene på NRK

VED ÅRENE: Pappa Tore Lia er oppvokst ved Oslofjorden og godt vant med å ro.

VED ÅRENE: Pappa Tore Lia er oppvokst ved Oslofjorden og godt vant med å ro. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Denne uken foregår Familieekspedisjonen i dype fjorder og på høye fjell. Tirsdag og torsdag får vi se hvordan Kolbotn-familien takler utfordringene.

DEL

KOLBOTN: Familiene konkurrerer mot seg selv og hverandre, samtidig som de bakser med naturkreftene. I tirsdagens episode befinner deltagerne seg i Nærøyfjorden, en av Nores smaleste og mest spektakulære fjorder. De skal gå den gamle postveien langs stupbratte fjellsider, der det nesten er bare geiter som klarer å komme frem.

Les intervjuet med Charlott Hasfjord her:

ØB fikk en sniktitt og kan avsløre at det er nå familiene får suse over vannflaten i en superrask ribb. Det var ett av høydepunktene mor Charlott Hasfjord trakk frem i anledning premièren for realityserien. Forfriskende bad i isgrønt vann og klatring 350 meter rett opp til Øvste Stigen gård får vi også glimt av. Dessuten må familiene vise hva de er gode for ved årene. Her ror de både en eldgammel pram og skarpe kajakker. Vi kan vel røpe såpass at familien Hasfjord Lia ikke gjør skam på Kolbotn denne gangen heller.

Ifølge NRK, er serien Familieekspedisjonen det nest mest sette, etter Dagsrevyen, her eneste tirsdag og torsdag det sendes.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken