Gå til sidens hovedinnhold

Ordførere i Ås og Nordre Follo har spurt meg om det jeg sier er en trussel? Ja det er det!

Det er en trussel mot utviklingen i regionen når Ordførere i Ås og Nordre Follo ikke evner å komme til enighet med Statens vegvesen om plassering av bommer. De opptrer slik: «Vi vil ha veien, men ikke bommen".

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Denne holdningen truer så vel sikkerheten til den enkelte innbygger og næringsaktører, samt truer og forsinker utviklingen i vår felles bo- og arbeidsregion

Det blir senere realisering av strekningen dess lengre tid det går og evnen ikke er til stede for å finne en løsning på bomplasseringen. Og det står ikke på regjeringen og Høyre!

Tro meg, jeg har spist kamelkjøtt. Det er ikke godt.

Imidlertid, kamelen har gått videre, og E 18 ble den gang realisert fra Retvet /Akershus grense til Svenskegrensen /Ørje. En strekning til større forutsigbarhet og økt trafikksikkerhet for så vel personbilister som næringsdrivende.

Nå gjenstår behovet for en rask ferdigstillelse av siste del – som gjør ferdig hele strekningen fra Vinterbro til Svenskegrensen.»

Kommentarer til denne saken