SISTE: Mistenkelig pakke er uskadeliggjort – sperringen og evakueringen ved politihuset er opphevet

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Funn av mistenkelig pakke i postmottaket på politihuset i Ski. Onsdag ettermiddag melder politiet at bombegruppa har tatt med seg deler av pakken for videre undersøkelser.

DEL

SKI: I forbindelse med funnet av en mistenkelig pakke i postmottaket i Ski, har bombegruppen måtte gå til det skritt å destruere pakken.

I denne forbindelse ville folk i nærheten kunne høre et smell, og togtrafikken ble stanset for en kort periode.

Pakken er nå uskadeliggjort. Omtrent klokken 16.20 melder politiet at sperringen og evakueringen ved politihuset er opphevet. De forteller at bombegruppen har tatt med seg deler av pakken for videre undersøkelser og politiets teknikere jobber videre med åstedet.

– Alle de som til nå har vært evakuert fra sin arbeidsplass, blir nå sendt hjem. Publikumsdelen av politihuset blir stengt resten av dagen. Vi regner med å ha åpent for publikum i morgen tidlig, sa innsatsleder Arve Hermansen til ØB onsdag ettermiddag.

Dette har skjedd

Deler av politihuset i Ski ble i formiddag midlertidig evakuert etter funn av en mistenkelig pakke i postmottaket på politihuset. Deler av bygget ble evakuert og ingen fikk slippe gjennom sperringene. Bombegruppen kom raskt på plass for å se på gjenstanden.

Det har ikke vært fare for noen andre omliggende bygninger på nåværende tidspunkt, ifølge politiet. Tinghuset ble for øvrig ikke sperret av.

Klokken 12.13 meldte politiet at det ikke er noe nytt om gjenstanden. Klokken 13.00 meldte politiet at det er ikke konkludert med hva pakken inneholder. For sikkerhets skyld vil bombegruppa uskadeliggjøre gjenstanden under kontrollerte forhold i løpet av kort tid.

ØB følger saken og oppdaterer deg kontinuerlig. Les mer om saken her:


Artikkeltags