SKI: Ved årskiftet startet ØB en ny kampanje for nye lesere, hvor lokalavisen ønsket å vise frem tilbudet til nye lesere. Gjennom å registere en aID, får du som vanligvis ikke abonnerer på ØB muligheten til å lese alt vi lager i januar måned.

Det har falt i smak, og det er fortsatt ikke for sent å bli en del av den stadig voksende ØB-leserskaren. Gratistilbudet gjelder nemlig ut hele januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Østlandets Blad så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier ansvarlig redaktør Martin Gray.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

TRYKK HER FOR Å BESTILLE OG FÅ DIN GRATIS TILGANG

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

- Som ØB-leser vil vi i januar holde deg oppdatert på alt det som skjer lokalt av hendelser, arrangementer, utbyggingsprosjekter og gi deg en kontinuerlig oppfølging om koronautviklingen.

Og mye, mye, mye mer. ØB oppdaterer deg døgnet rundt, og til nå, har rundt 1500 personer sagt ja til å prøve lokalavisen ut årets første måned. Nå er det din tur!


Slik gjør du

Det er bare et et enkelt trykk, og noen tastetrykk som skal til for å kunne benytte deg av tilbudet. I tillegg kan du dele ditt januar-abonnement med inntil fire personer i samme husstand som deg. Det betyr at for eksempel ektefelle/samboer og barn som bor på samme adresse også kan registrere seg og få tilgang til samme pakke som deg.

I pakka ligger det også tilgang til Amedias sportsportal Direktesport, som gir deg idrettsarrangementer fra hele landet - hele uka.

  • Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.
  • Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.
  • TRYKK HER FOR Å BESTILLE OG FÅ DIN GRATIS TILGANG